Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Blup! – babzsákfotelek

Blup! – babzsákfotelek

Spuriga Dóra

A babzsákfoteleket szerintem már senkinek nem kell bemutatni, mert már mindenki találkozott ezzel a hihetetlenül kényelmes ülőalkalmatossággal.

Mivel a karantén időszakban szinte végig mesés idő volt, rendbe tettük a teraszunkat, és kitaláltam, hogy vegyünk oda kültéri babzsákfoteleket, amibe kényelmesen el tudunk terülni.

Felmentem a netre, és mivel már rengeteg rendezvényen kipróbáltam a Blup! babzsákfotelt, ezért az ő oldaluk volt az első amire rákerestem. Árak között persze vannak különbségek, viszont a minőségben ez a márka engem már meggyőzött.

9 féle formából tudunk választani, a gyerekek kiválasztottak maguknak  2 db Hupp fotelt, én pedig egy Paradisot, amit a férjemmel felváltva használunk majd a teraszon, mert ez egy hatalmas fotel. J

Több, mint 25 színből tudtam volna választani beltéri szövetet, de kültéri Sunbrella (szintén nagy színválaszték, vízlepergető, UV-álló) anyagokat rendeltünk, természetesen mindegyik mosható.

Ahogy megérkeztek a fotelek, a gyerekek máris sakkpartit tartottak rajta, és még két óráig ez volt a játszóterük.

A saját babzsákjaikat bevitték az íróasztalukhoz, mivel teljesen jó magasságban van ahhoz is, néha rájuk nézek, hogy egyenesen ülnek-e a tetején, amikor épp zajlik a zoom órájuk, de ezidáig nem volt ezzel gond.

Délután pedig birtokba veszik a mi nagy fotelünket a teraszon és abban olvasnak felváltva J.

Amit még a fent említett babzsákkölcsönzésen kívül kiemelnék, hogy a Blup!-nál fotel már a kedvencednek is tudsz választani fekvőalkalmatosságot!

Illetve a jógázóknak is terveztek kerek, félhold és hengerpárnákat is a relaxációhoz, meditáláshoz!

www.blup.hu

Nyerd meg ezt a vagány Buffo puffot, Sunbrella / vitorlavaszon komboval:

Ez is tetszeni fog