Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Canon EOS M100, amivel tényleg gyerekjáték a fotózás

Canon EOS M100, amivel tényleg gyerekjáték a fotózás

Spuriga Dóra

Kis méretű, stílusos, egyszerű és csatlakozásra kész tükör nélküli fényképezőgép lenyűgöző képminőséggel; tökéletes előrelépés az okostelefon után.

A mai rohanó világban az emberek nagy többsége csak a telefonjával örökíti meg a lényeges pillanatokat. Dobunk rá esetleg egy-két filtert, és készen is van a kép, amit már lövünk is fel az Instára vagy a Facebookra.

A képet a Canon EOS M100-zal készítettük.

Nekem hobbifotósként nincs nagy, komoly gépem, és fotózni sem tanultam külön, de imádom a szép képeket. Mivel két gyerekem van, őket is folyamatosan megörökítem a lényeges, vagy olykor lényegtelen pillanatokban.

A képet a Canon EOS M100-zal készítettük.

Nagyon örültem a lehetőségnek, amikor a Canon Magyarország a PöttyösLabda részére három hónapra egy klassz, kompakt és kreatív – a tükör nélküli EOS M100 fényképezőgépet adott. Számomra nagyon fontos a gyors, érintőképernyős használat, és a tűéles minőség, mivel folyamatosan készítjük neked a kis videókat, kedves olvasó! 🙂

Pozitív tapasztalatok:
• A EOS M100 Wifi és Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, így egy pillanat alatt tudsz csatlakozni az okostelefonodhoz..
• A Canon applikációját letöltöttem a telefonomra és azonnal az iPhone-omon voltak a képek. Pár kattintással fel tudom ezáltal tölteni az elkészített képeket a social media felületekre úgy, hogy a fényképezőt elő sem kellett vennem hozzá.

A képet a Canon EOS M100-zal készítettük.

• Az okostelefonokon megszokott érintőképernyős vezérléssel működik a fényképező is, azzal a kis extrával, hogy ha esetleg szelfizni szeretnénk, akkor ezt még könnyebben megtehetjük, mivel 180 fokban dönthető a képernyője. Vloggereknek is kitűnő választás!
• Full HD-s videókat és 24 megapixeles fotókat készít, ezek a tulajdonságok, gyönyörű, tűéles képeket eredményeznek.

A képet a Canon EOS M100-zal készítettük.

• Három színből lehet választani, viszont a színes tokok még jobban feldobják a külsejét.
• Kompakt méret: a hátizsákomban vittem mindig, könnyű a súlya. Persze az optika miatt nagyobb, mint egy okostelefon, de nem sokkal. A kép minőségen viszont azonnal látszik a különbség: egyértelműen meg lehet mondani, hogy melyiket melyikkel készítettem.

A képet a Canon EOS M100-zal készítettük.

• Az 5 éves kislányom is zseniális fotókat készített az automata beállításokkal, mivel tényleg gyerekjáték a használata!

A képet a Canon EOS M100-zal készítettük.

Ez is tetszeni fog