Quantcast
Kezdőlap Aktuális December 22-23-27-28-án visszatér az Álomutazó

December 22-23-27-28-án visszatér az Álomutazó

Pöttyöslabda

Ismét színpadra kerül a tavaly nagy sikerrel bemutatott mesemusical.

A darab egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse, Tomi, a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért.

5 érv, ami miatt látni kell az Álomutazót:

  1. Fantasztikus színészek és előadók: az Álomutazóban – csakúgy mint tavaly – idén is láthatjuk Magyarország legjobb színészeit és énekeseit. Itt lesz Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi, Hajdu Steve, Schell Judit, Keresztes Ildikó, Zsédenyi Adrienn, Falusi Mariann, Varga Viktor és Ábel Anita is.
  2. Lenyűgöző méretek: A színpad méretei már eleve maghatározzák az előadás monumentalitását: a 40 m széles és 25 méter mély, tehát összesen 1000 m2-es színpadon egy 4 emeletes ház magasságú díszlet tölti be a teret, ahol 3 szinten mozognak a színészek, táncosok.
  3. Máshol még nem használt díszlet: Az interaktív ledfal, ami a szereplők mozgására reagál, összesen 374 m2felületű, ekkora ledfal csak az Álomutazóban látható Magyarországon. A falak mérete 4-szerese a X-Factorban látott háttérnek. A ledfalak közt lesz 100 m2-nyi olyan minőségű, nagyfelbontású fal, ami hazai színpadon ebben a produkcióban látható, felbontása 16-szor nagyobb, mint a HD felbontás, amelyen az egész előadás alatt folyamatosan változó, mozgó, filmszerű hátterek teszik egyedülállóvá a látványvilágot.
  4. Artisták, táncosok és 250 jelmez: A színpadon 6 helyszín tűnik fel és sok-sok álomkép. Fellép Szegedi Kortárs Balett 30 táncosa és láthatjuk Rippel Akadémia artistáit is. A 30 táncos – a videofalakon megsokszorozva – több száz szereplővé válik, a színen összesen 250 formatervezett jelmez tűnik fel, de lesznek egykerekű e-rollokon száguldó robotok és reptetés a színpadon és a nézők felett.
  5. Aranylemezes slágerek és egy új dal: A tavaly óta aranylemezes hanghordozón lévő 17 dalt Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi és Hajdu Steve, Varga Viktor, Zséda, Schell Judit, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann és Ábel Anita énekli. A most megjelent 18. dalt, a Felhőkre színesent ismét Radics Gigi és Varga Viktor, szerepük szerint Reklám Marcsi és Reklám Marci kapta, akik a tavalyi darabban két dalt is sikerre vittek.Hallgass bele!

 

Részletek és további info itt.

Ez is tetszeni fog