Quantcast
Kezdőlap Aktuális Egy elvált apuka ex-feleségéről szóló Facebook posztjával van tele az internet

Egy elvált apuka ex-feleségéről szóló Facebook posztjával van tele az internet

pottyos

Ennek az apukának a Facebook-os agymenése szívetmelengető, végre ilyen is van az interneten.

A férfi úgy döntött, meglepi ex-feleségét annak szülinapján, és virágokkal állít be közös gyerekükkel. Persze valaki megint megkérdezte tőle, hogy miért tesz ilyeneket még mindig a volt nejéért, ezért úgy döntött, megírja Facebook-on.

“Ma van az ex-feleségem születésnapja, ezért korán felkeltem, vettem virágokat, és ajándékot, amit majd a srácok odaadhatnak neki.

Szokás szerint valaki megkérdezte, hogy miért csinálok még mindig ilyeneket. Ez már zavar. Úgyhogy most leírom mindannyiótoknak.

Két kicsi férfit nevelek. A példa, amit mutatok nekik azzal, hogy hogyan viselkedem az anyjukkal, meghatározó lesz számukra abban, hogy hogyan tekintenek a nőkre, és hogyan kezelik őket egy-egy kapcsolatban.

Az én esetemben ez hatványozottan igaz, hiszen elváltunk. Tehát ha nem tudod a jó kapcsolatot nap mint nap modellezni a gyerekeidnek, akkor össze kell kapnod magad.

Emelkedj felül ezen az egészen és legyél jó példa. Ez fontosabb.

Nevelj jó férfiakat. Nevelj erős nőket. Kérlek. A világnak nagyobb szüksége van rájuk, mint valaha.

A férfi elmondta, hogy ez nem volt azért mindig annyira egyszerű:

“Nem viselkedtünk olyan jól a válás elején, mint szerettük volna. Össze kellett szednünk magunkat, mert megtanultuk a leckét.

Túl kellett mind a kettőnknek lépnünk bizonyos dolgokon, hogy félre tudjuk tenni a saját sérelmeinket és csak a gyerekek érdekeit szem előtt tartani. Nem volt egyszerű, de meg lehet csinálni!

Keményen dolgoztunk, hogy kialakítsunk egy olyan kapcsolatot, ahol megvannak a határok, tudjuk kezelni, ha beszélnünk kell egymással, és minimalizáljuk a köztünk fennálló problémák taglalását, hiszen a gyerekekről van szó.

Ez egy állandóan alakuló folyamat, de óriási különbséget lehet észrevenni a gyerekek boldogságában és magabiztosságában, mióta elkezdtünk dolgozni rajta.”

Hát, igen, szülői célok.

Forrás: indy100.com

Ez is tetszeni fog