Quantcast
Kezdőlap Ajánló Ezt a két szót tilos Katalin és Vilmos gyermekei előtt a bébiszitternek kimondania!

Ezt a két szót tilos Katalin és Vilmos gyermekei előtt a bébiszitternek kimondania!

Éva Magazin

2014 óta áll a királyi család szolgálatában a spanyol származású dadus, aki teljes szabadságot kapott a gyerekek nevelésében, de két dolog még számára is tilos: a testi fenyítés és két szó használata a gyerekek jelenlétében.

A hercegi pár, Katalin és Vilmos nem bízták a véletlenre a dadusuk kiválasztását, ezért jóval első gyermekük megérkezése előtt elkezdték a keresést. Esélye csak annak a hölgynek lehetett, aki a legjobb diplomával és ajánlásokkal érkezett és ezek birtokában is hosszas procedúrának kellett alávetnie magát, mire magáénak tudhatta az állást.

A szerencsés kiválasztott Maria Teresa Turrion Borrallo lett, aki 2014-től segíti a háromszoros szülőket gyermekeik nevelésében. Míg akkor még csak egy trónörökösről kellet gondoskodnia, most három gyermekre ügyel, ám úgy tűnik, ura a helyzetnek. A Spanyolországból származó, 50 éves dajka a Bath városi Norland College-ben végzett. A 125 éves hagyománnyal rendelkező iskola a leendő nevelőnők tanítására specializálódik és hallgatóit a legnevesebb brit családok fogadják fel. A tanulmányaik során a jövőbeni dajkák nem csak a csecsemő- és gyermekgondozást tanulják, de megtanulnak főzni, varrni, elsősegélyt nyújtani, elsajátítanak néhány önvédelmi technikát és azt is, hogyan kell extrém körülmények között autót vezetni.

A kis György (7), Charlotte (5) és Lajos (2) sok időt töltenek a dadájukkal, de Vilmosék törekednek arra, hogy gyermekeiknek a lehető „legnormálisabb” gyermekkort és nevelést biztosítsanak, ezért amikor éppen nincsenek hivatalos kötelezettségeik miatt távol, rengeteget játszanak együtt.

Katalin és Vilmos teljesen megbíznak gyermekeik bébiszitterében, aki a hosszú évek alatt bebizonyította, hogy kitűnő munkát végez és rászolgált a feltétlen bizalomra.

Mi az, amit viszont tilos neki? Olvasd tovább >>

Ez is tetszeni fog