Quantcast
Kezdőlap Aktuális Ezúttal Rutkai Bori zenéjére buliznak a legkisebbek – Pöttömkert júliusban is a Budapest Parkban!

Ezúttal Rutkai Bori zenéjére buliznak a legkisebbek – Pöttömkert júliusban is a Budapest Parkban!

Pöttyöslabda

Minden hónap első vasárnapján gyerekzsivaj zengi be a Budapest Park teljes területét, ami ilyenkor egy hatalmas zenés játszótérré változik. Ebben a hónapban július 7-én reggel fél 10-kor indul a mókavonat, ami ezúttal is féktelen jókedvet és felhőtlen szórakozást kínál.

Délután 3-ig bezárólag rengeteg színes játékkal, igényes programmal és neves fellépőkkel várják a kisgyermekeket és a szüleiket. Ezúttal is lesz minden, mi szem-szájnak ingere: minden gyermek szabadon engedheti kreativitását legózás közben; beparkol egy igazi, kívülről-belülről megmászható kukásautó; interaktív játszóházat hoz a Piatnik; testfestést és csillámtetoválást készít az ArtPaint; a DM szépségszalonja az alkalomhoz illően napvédelem szigetté változik; a BRFK IX. kerületének köszönhetően a gyerekek megismerkedhetnek a kresz szabályaival – de a tanulóbicajok ki is próbálhatóak, csak úgy, mint az egyéb mókajárgányok-; lesz lehetőség póniháton lovagolni vagy éppen háztáji kedvenceket (malacokat, kiskecskéket) simogatni a Kanga Alapítvány jóvoltából.

Mindezen túl ezúttal is fontos szerephez jutnak a különböző civil szervezetek, így például a Babagenetika Egyesület ad a témában jótanácsokat de érkezik a Magyar Vöröskereszt is kézműves foglalkozásokkal, illetve a Felelős Gasztorhős különböző játékos módon járja körbe a fenntarthatóság témakörét. Az egésznapos programok mellett 10:15-től lesz dinnyeérlelő nyári kalandozás a Kerekítő manóval, 11 órától Rutkai Bori Bandája ad koncertet, délben Mályki bohóc mókás műsora lesz látható, 13 órakor pedig a Batyu Színház előadásában a Jancsi és Juliska mesedarabot nézhetjük meg.  A belépés ezúttal is ingyenes!

Facebook-esemény

Ez is tetszeni fog