Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Így lesznek természetesen tiszták és illatosak a ruháid!

Így lesznek természetesen tiszták és illatosak a ruháid!

Pöttyöslabda

Amikor természetes mosószereket használunk, gyakran érezhetjük úgy, hogy a ruháink nem elég illatosak, kicsit durvább a tapintásuk, vagy a foltokat nem sikerült rendesen eltávolítani. Nem kell izgulnunk emiatt, mert szerencsére léteznek természetes alapanyagokból készített mosóparfümök, amelyek mosás után az egész lakást is illatossá varázsolják.

A Herbow márka a szeretet által kelt életre, családi és személyes tapasztalatok indították el. A termékfejlesztés ötletét az egyik Alapító gyermekei iránt érzett szeretete, gondoskodása ihlette, aki kislánya érzékeny bőrének köszönhetően 2012-ben a gyermekorvos javaslatára kezdett el mosódióval mosni. A rendszeres használat során a bőrkiütések lassan elhalványultak és néhány héten belül eltűntek.

Folyékony mosószerek

A mosószerek is több kivitelben kaphatóak: fehér, fekete és színes ruhákhoz is találunk egy-egy praktikus flakont. Az első alkalommal megtréfált a tekerés után kiugró adagoló, de hamar ráéreztem a használatára, és nagyon meg is kedveltem! Egy mosáshoz kevés, kb 8 pumpányi mosószerre van szükség, amit így nagyon kényelmesen, cseppmentesen tudok adagolni, és a végeredmény is szemet gyönyörködtető: minden ruhánkból eltűnt a folt, és mosóparfüm nélkül is csodás illatot árasztottak a ruháink. Ha valakinek ez nem elég, az se búsuljon, mert a Herbow palettáján megtalálja a mosóparfümök kínálatát is.

Széles választék

A Herbow mosóparfümök egyedisége, hogy nemcsak illatosítanak, hanem növényi eredetű textil kondicionáló, lágyító alapanyagokat is tartalmaznak, melyek a vegyi öblítőkben használt szintetikus kationos tenzidek környezetbarát és egészséges alternatívái.

A Herbow mosóparfümjei közül kedvünkre válogathatunk. A férjem kedvence a „nyári eső” és a „ragyogó nap”, én pedig megfogadtam, hogy az én ruháimat csak a „hercegnő” mosóparfümmel fogom átöblíteni. A ruhák száradás után is sokáig jó szagúak maradnak, sőt! Én azt vettem észre, hogy az egyébként már agyonhasznált, és hamar szagossá váló pólóim (jaaajj, tudom..) kellemetlen illata is megszűnt, pedig erre eddig nem találtam megoldást!

Ne tévesszen meg a parfümös flakon kis mérete! Egy ilyen picike, 200 ml-es flakonnal 40 mosásra elegendő „öblítőhöz” jutsz – ha már a klasszikus elnevezéseket akarjuk használni.

Külön gondoskodás a babáknak

Bevallom ez a kedvencem a mosóparfümök között. Kellemesen lágy illatot hagy maga után, ami a legkisebbek számára sem érződik tolakodónak. A növényi eredetű, természetes összetevőknek köszönhetően pedig Te is nyugodt lehetsz, amiért a gyermeked bőrével nem érintkeznek agresszív kemikáliák.

Folteltávolítók fehér és színes ruhákhoz is!

Használatuk erősen szennyezett vagy foltos ruha esetén ajánlott külön fehér illetve színes ruhákhoz. Nekem jellemzően a fehér cipők tisztítása szokott fejtörést okozni, no meg a cipőfűzőké, de most egy lasagne-támadást megszenvedett fehér textilpelust választottam tesztalanyul. Íme:

Nem voltak hiú reményeim: a zsíros-paradicsomos kombó tudom, hogy helyrehozhatatlan, de a fehérítő szerintem szépen tette a dolgát. Dolgoztam már vegyi fehérítőkkel épp eleget (köztük azzal a bizonyos magenta színűvel is), és ennél szebben az sem szedte ki a bolognai foltot. A többi fehér ruhám viszont ragyogóan került elő a mosógépből, és mintha a férjem megszürkült pólója is egy árnyalattal világosabbá vált volna.

A Herbow folteltávolító fehér változata fehérítő és folteltávolító hatással rendelkezik, a színes változat oldja a foltokat, kíméli a színeket és a textilszálakat

Egyediségüket a bőr- és környezetkímélő összetétel, valamint a koncentrált hatóanyagtartalom aktív oxigénnel, mely nagyobb mennyiségben adagolva sem károsítja a textíliát. Mindkét foltkezelő:

  • Klórmentes
  • Foszfát és szulfátmentes
  • Optikai fehérítő mentes
  • Tartósítószer mentes
  • Mesterséges színezék mentes
  • Vegán termék

Én mindenkit biztatok arra, hogy próbálja ki a terméket, mert szuperül fehérít és mindemellett igazán környezetkímélő megoldást kínál a ruháink tisztán tartásához! <3

Ez is tetszeni fog