Quantcast
Kezdőlap Ajánló Image peeling kezelések

Image peeling kezelések

Spuriga Dóra

Már két alkalommal voltam peeling kezelésen, így már jó szívvel merek róla írni, először mindig szeretem kipróbálni azt, amiről írok.

Nemrég elkezdett zavarni, hogy látszódnak a ráncok a szemem körül és a szájrágásom miatt a mélyebb vonalak a szám körül. Természetesen a bőröm is már vesztett a rugalmasságából, de hát 39 évesen ez teljesen természetes.

Azok az eljárások, amelyekhez tű szükségeltetik, nálam szóba sem jöhetnek, ezért olyan kezeléseket kerestem, amelyek után látható és érezhető a különbség.

A díjmentes bőrdiagnosztika után elmondták nekem a Royal Clinics orvos-esztétikai központban, hogy a bőrömhöz milyen kezelést és milyen krémeket ajánlanak.

A peeling kezelések teljesen személyre szabottak, elég sokféle van belőlük, nem mindegy, hogy a mi arcbőrünkre épp mi a jó, és persze nagyon érdemes a bőrünket otthon is ápolni napi szinten a kezelések mellett.

Mik a peeling kezelés előnyei?

  • Nem pirosodott ki a bőröm tőle
  • Fájdalommentes (enyhe csípő érzést érezhetünk legfeljebb)
  • Kisimult, hidratált arcbőr
  • Pigmentfoltok halványodnak
  • Aknék eltűnnek (már az első kezelés után látványos, de az igazán jó eredményért érdemes egy 6 alkalmas kúrát végigcsinálni)
  • A fáradt, fénytelen bőr újra ragyogóvá válik
  • Megújul a bőr felszíne
  • Még a legelhanyagoltabb bőrtípust is újjávarázsolja

Hátránya:

 Enyhe hámlás lehetséges, illetve rövid ideig tartó kipirosodás a kezelést követően, de ez sem minden esetben

A peeling kezelések között otthoni ápolás szükséges a hatás növelése érdekében, én Image Skincare márkájú krémeket vettem a Royal Clinics szakembereinek ajánlására, melyek nem olcsóak, viszont nem is a nagyon drága kategóriába tartoznak, és azokat használom reggel és este egyaránt. Ezek tartalmaznak egy lemosót, egy hidratáló arckrémet, egy hialuron fillert. Nagyon jó az illatuk és az állaguk (és azt is fontos megemlítenem, hogy az Image Skincare márka elutasítja az állatkísérleteket).

Reggelente a hidratáló arckrém fölé fényvédő krém javasolt, mert a naptól nagyon óvni kell a bőrünket!

Facebook játékunkban ezt a csomagot nyerheted meg:

Bővebb infó: royalclinics.hu

Ez is tetszeni fog