Quantcast
Kezdőlap KedvencekJátékok Irány a Százholdas Pagony az új LEGO® Ideas Micimackó készlettel

Irány a Százholdas Pagony az új LEGO® Ideas Micimackó készlettel

Pöttyöslabda

A LEGO az új LEGO Ideas Micimackó készlettel a festői Százholdas Pagonyba invitálja a Micimackó rajongókat. A méhkassal és méhekkel kiegészített hatalmas tölgyfa, amely alatt központi helyet foglal el Micimackó kuckója, a LEGO építő Ben Alder tervei alapján valósult meg, aki egyben óriási rajongója mind az ikonikus mesefigurának, mind pedig a LEGO kockáknak. A kinyitható ház egy sor bútort és eredeti részletet tartalmaz, mint például Micimackó kakukkos óráját, a vízipóló játék botjait, Tigris szív alakú medálját és természetesen a teli és üres mézes csuprokat is.

A. A. Milne csodálatos meséi Christopher Robin kalandjairól közel egy évszázada minden korosztály szívébe belopják magukat, a tévé- és filmadaptációknak köszönhetően – amelyek valóban életre keltik a karakterek világát – pedig még emlékezetesebbé váltak.

A LEGO rajongó Ben Alder az ötletét a LEGO Ideas keretén belül küldte be, ami a LEGO kezdeményezése, és a rajongók által elképzelt és megszavazott ötleteket valósítja meg. A Ben eredeti tervei alapján elkészített készlet tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy a felnőtt építők kikapcsolódhassanak szabadidejükben és felidézzék fiatalkoruk kedvenc mackójának és barátainak kalandjait.

„Nagyon szeretem Micimackót, ma is emlékszem arra, ahogy a szüleim gyerekkoromban felolvassák nekem. Most ugyanezeket a Micimackó történeteket olvasom a gyerekeimnek, így nem kérdés, hogy közel áll a szívemhez. Azt szerettem volna, ha a készlettel a gyermekeim életre kelthetik a meséket, de soha nem számítottam arra a pozitív reakcióra, ami érkezett” – mondta el Ben Alder a tervezési folyamatról.

Az új készletben megtalálható az öt szereplő minifigurája, mindegyikük a saját ikonikus kiegészítőivel. Micimackó a saját piros lufijával, amivel mézet gyűjthet a méhektől, Malacka a sáljába tekerve, Tigris a batyujával, amivel a Százholdas Pagonyba érkezett, Nyuszi a répákkal, és Füles a levehető masnival a farkán.

További részlet a készletben a tábortűz és a farönk, amin Micimackó üldögélve merenghet a felfedezésre váró dolgain, a bejárati ajtó, amely fölött Mr. Sanders neve olvasható, az aranyos kék bejárati csengő, és végül a Százholdas Pagony felirat, hogy Micimackó biztosan megtalálja az utat hazafelé.

“A Micimackó egy 95 éves történet, amiért világszerte rajonganak, így nem csoda, hogy Ben terve mindannyiunkat nosztalgiával töltött el. A személyes története – arról, hogy a készletet a családjának tervezte azért, hogy LEGO kockák segítségével eljátszhassák Micimackó történeteit – összehozta a családot, a LEGO kockákat és Micimackót, amit mi is meg akartunk osztani másokkal. Ráadásul egy sor új minifigurát is létrehozhattunk ehhez a LEGO Ideas szetthez. Egyszerűen muszáj volt látnunk, hogy néz ki Micimackó, Tigris, Nyuszi, Malacka minifiguraként, és készíthettünk egy vadonatúj Füles figurát is. A készletnek köszönhetően életre kel a Százholdas Pagony és számtalan apró részlete a Disney és LEGO rajongók nem kis örömére” – tette hozzá Frederico Begher, a LEGO Csoport globális marketingért felelős alelnöke.

A LEGO Ideas® a LEGO kezdeményezése, amely során megvalósulhatnak azok az ötletek, amelyeket a rajongók beküldenek és megszavaznak. A LEGO Ideas Micimackó készlet a LEGO.com weboldalon és a LEGO Store üzleteiben érhető el a LEGO VIP program tagjainak 2021. március 18-tól, mindenki számára pedig 2021. április 1-től.

Ez is tetszeni fog