Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Kettős védelem minden nap, a tökéletesebb bőrért

Kettős védelem minden nap, a tökéletesebb bőrért

Pöttyöslabda

A bőröregedést 90%-ban a napfény okozza – viszont az embereknek csak 11%-a használ naponta fényvédőt. Bármennyire csábító a napfény és a napbarnított bőr, kerüljük a túlzott napozást, és ügyeljünk a megfelelő fényvédelemre, különösen az arcon. A fényvédő krémre főleg az arcon van szükség, mivel az arcbőr sokkal érzékenyebb, mint a testen lévő többi bőrfelület. Az egyszerűbb napi bőrápolási programra történő áttérést olyan ultrakönnyen viselhető fényvédelemmel segíthetjük, amely túlmutat a megelőzésen, felkészíti a bőrt a mindennapokra – és a jövőre – a hidratálást, a helyreállítást és a védelmet biztosító egyetlen termékben.

MEGELŐZŐ BŐRÁPOLÁS

Az IMAGE Skincare DAILY PREVENTION olyan megelőző bőrápolás, mely klinikailag igazoltan többet nyújt a fényvédelemnél, hiszen emellett fokozza a bőr hidratáltságát, erősíti az ellenállóképességét és védelmet nyújt a bőröregedés most még nem, csak később jelentkező jelei ellen. A védjegyzett XOSM technológia hatóanyagszállító rendszere okos hatóanyag-kapszulázási technológia, mely az antioxidáns ektoin, C-vitamin és mikroalga hatását erősíti, átfogó táplálást nyújt, és a Nap által kiváltott bőröregedés elleni második védelmi vonalat biztosít.

„Az IMAGE Skincare DAILY PREVENTION egy forradalmi, orvos által kifejlesztett fényvédő termékcsalád, teljes körű hatékonyságvizsgálattal, védjegyzett, szabadalom alatt álló hatóanyagszállító-rendszerrel rendelkezik, és kiemelkedő élményt nyújt. Klinikailag bizonyítottan többet biztosít a napkárosodás elleni védelemnél. Az IMAGE Skincare DAILY PREVENTION olyan innovatív terméket kínál mindenki számára, amelyet bőrápolóként lehet használni, és amely megelőzi a Nap és a környezeti szennyeződések öregítő hatását” – dr. Marc Ronert, plasztikai sebész.

MINDEN EGYES NAP SZÁMÍT

A bőr nap mint nap belső és külső stresszhatásoknak van kitéve, beleértve az öregedést okozó szabadgyököket és az ultraibolya sugárzást. Az UVA-sugarak képesek áthatolni a felhőkön és az üvegen, és hatásuk minden bőrtípuson halmozottan károsít minden egyes alkalommal, amikor a bőrünket napsugárzás éri, még akkor is, amikor a lakásban vagyunk, vagy éppen autót vezetünk. A magas UV-index percek alatt túlterheli a védtelen bőrt, ami idővel hatással van a bőr egészségére és megjelenésére, valamint előidézheti az ekcéma, az akne és a rosacea fellángolását. A bőr széles spektrumú UVA/UVB fényvédővel való védelme a legfontosabb módja az idő előtti öregedés és a bőrrák megelőzésének.

A DAILY PREVENTION hidratálást + fényvédelmet biztosít minden korosztály, bőrtípus és bőrtónus számára, valamint antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segítenek megelőzni az öregedés jövőbeli, később mutatkozó jeleit.

A TERMÉKCSALÁD

DAILY PREVENTION advanced smartblend mineral moisturizer SPF 50+

Színkorrigáló árnyalat és nyugtató hidratálás a mindennapi használatra, és a kezelések utáni használathoz. A cukornádból kinyert vegán szkvalán hidratálja a bőrt, segít támogatni a nedvességbarriert. A zöldmoszat, a szent thai bazsalikom és a máriatövis kivonat botanikai keveréke segít megnyugtatni a bőrt.

DAILY PREVENTION sheer matte moisturizer SPF 30

Selymes formula, mely simítja a bőr megjelenését és szatén-matt végeredményt biztosít. A faggyúcsökkentő mikroszférák egész nap segítik a nemkívánatos fénylés kontrollálását. A semleges, bedolgozható árnyalat segít minimalizálni a fehér színt minden bőrtónuson.

DAILY PREVENTION pure mineral hydrating moisturizer SPF 30

Könnyed, harmatos hidratálás, mely a legtöbb bőrtónusba fehér szín nélkül bedolgozható. A nagy molekulatömegű hialuronsav és a válogatott humektánsok nedvességet vonzanak a bőrbe, hogy az puha és sima legyen.

DAILY PREVENTION pure mineral tinted moisturizer SPF 30

Az áttetsző árnyalat könnyű, blur hatású fedést biztosít a ragyogó végeredményért és az egészséges ragyogásért minden bőrtónuson.

DAILY PREVENTION ultra defense moisturizer SPF 50

Ragyogó hidratálás egyedülálló, párnázó érzéssel, amely minden bőrtónuson simán elegyedik, fehér folt nélkül. Bio kakaóvaj hidratálja és táplálja a bőrt.

DAILY PREVENTION protect and refresh mist SPF 30

Hidratáló száraz olaj spray, amely átlátszó és gyorsan beszívódik, a gyönyörű ragyogásért és alig észrevehető érzésért. Tökéletes utazás közben vagy a nap folyamán az UV-védelem frissítésére vagy újrafelvitelére, akár sminkre is. A tajtékvirágmag olaja segít a bőrbe zárni a nedvességet, a bőrt puhává teszi. Buriti termés olajával, az antioxidánsokban gazdag A-, C- és E-vitaminelegy segít hidratálni a bőrt és egészséges ragyogást kölcsönöz neki.

Ez is tetszeni fog