Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Kisgyerekes családok, figyelem: megtaláltam a tökéletes fájdalomcsillapító krémet!

Kisgyerekes családok, figyelem: megtaláltam a tökéletes fájdalomcsillapító krémet!

Pöttyöslabda

Van nekem egy cuki, kétéves fiacskám, meg egy cuki, közel negyven éves férjecském. Imádják egymást, amikor csak lehet, együtt vannak és játszanak, kergetőznek, fociznak vagy hintáznak. A fiam igazi kétéves energiabomba- de ha elfogy a lendület, bizony még sokat akar apa karjában lenni. Hogy ez miért érdekes információ? Mert világ életében óriásbaba volt, a második szülinapján pontosan húsz kilót nyomott és több, mint száz centi magas volt. Azóta eltelt négy hónap, és csak nő, mint a gomba eső után, de apa ölelése még mindig mindennapos szükséglet nála. És bizony apa háta hónapok óta úgy fáj, hogy reggelente csillagokat lát.

Volt orvosnál, kapott egy rakás gyulladáscsökkentőt és izomlazítót, volt kiropraktőrnél, masszőrhöz jár rendszeresen, kipróbáltuk az összes homeopátiás csodaszert vagyonokat hagyva a patikában, de a “probléma” állandó és gyakorlatilag kikerülhetetlen: a húszkilós kisfiunk. Persze a logikus megoldás az lenne, ha soha nem venné fel, de egy kétévessel hogyan lehet ezt kivitelezni? Babakocsiba be, bicikliülésből ki, hintára fel, mászókáról le- lehetetlen elkerülni ezeket a szituációkat akkor, ha minőségi időt szeretne az imádott kisfiával tölteni. Márpedig ez élete értelme.

Más megoldás kellett hát, és legnagyobb döbbenetünkre és meglepetésünkre, néhány hete meg is találtuk: egy krémben.

Hála az internetnek, ma már nem kell beletörődni az orvos ítéletébe. Lehet kutakodni, informálódni, véleményt és tapasztalatot cserélni, újabb és újabb lehetséges megoldásokat keresni. Pontosan így találtam rá a Perozin krémre: egy fórumon ajánlották, azt írták, csodákra képes.

Megmondom őszintén, nem nagyon hittem benne, hiszen hogyan tudna egy krém megszüntetni egy hónapok vagy akár évek óta tartó krónikus fájdalmat. Mégis megrendeltem a www.perozin.hu-ról, mert úgy voltam vele, hogy veszítenivalónk nincsen, legfeljebb az ára (ami egyébként egyáltalán nem vészes).

Elkezdtük kenni a férjem hátát, minden este és reggel, néha pedig napközben is, amikor a munkaideje engedte. Úgy öt- hat nappal később már éppen kezdtük volna ráhagyni az egészet, amikor egy reggel úgy ébredt fel, hogy csak a konyhában kávézva kerekedett ki hirtelen a szeme: “ Te figyelj már, simán lejöttem a lépcsőn, nem fáj a hátam!”. El sem mertük hinni, hiszen tényleg durva hónapok voltak a háta mögött, teljesen reményvesztett volt. Képzelhetitek az örömöt, amikor leesett neki, hogy nem fáj a háta!

Folytattuk az esti és reggeli kenegetős rituálét, és a fájdalom elszállt. Persze van, hogy megérzi, és a nap végére rendszeresen elfárad a dereka és a háta, de már nincs az az elviselhetetlen görcs, ami megkeserítette a mindennapjait. Gondolkodás nélkül rendeltem meg a hármat fizet, négyet kap akciós csomagot. Imádom a kellemes, enyhén mentolos illatát, nem tolakodóan erős, mint néhány hasonló hatást ígérő, de igazi eredményt soha nem mutató krémé.

A legjobbat pedig a végére hagytam: néhány napja a játszótéren kergetőzve a fiam rosszul lépett, hatalmasat esett. Stramm kiskölök, nem viselte meg a hirtelen bukfenc, de a bal karját furcsán tartotta utána. Mivel pici még, nem tudja tökéletesen kifejezni magát, hiába kérdeztem, hol fáj, csak szorongatta a kis karját a másik kezével. Megijedtem, orvoshoz rohantam vele, aki megnyugtatott: nem tört el, csak megzúzódott egy elég szerencsétlen helyen, a felkarján. Nem adott semmit, azt mondta, ha nagyon panaszkodik a kicsi, adjak neki fájdalomcsillapítót.

Nem szeretem csak úgy gyógyszerrel tömni, bár nyilván szenvedni látni még rosszabb, megadtam hát magam: kinyitottam a gyógyszeres szekrényt, és akkor a Nurofen mellett megláttam a Perozint. Lámpa gyúlt a fejemben: ha természetes összetevőkből áll, és teljesen biztonságosan használható krém, akkor vajon gyerekeken lehet-e alkalmazni. Elolvastam gyorsan a leírást, és jól gondoltam: semmilyen kockázata vagy mellékhatása nincsen, bátran kenhetjük egészen picikre is. Fájdalomcsillapító helyett bekentem a kisfiam karját, és már az első felvitel után láttam a változást a kis arcán: nála is működött! Mivel a bőrre feltéve hideg érzetet kelt, tartottam tőle, hogy nem fog neki tetszeni, de tévedtem, mert teljesen odáig volt érte, hangosan kacagott, ahogyan nyomkodta a jéghideg felkarját.

Nem nagy a házipatikánk, szerencsére nem szoktunk betegeskedni. Láz- és fájdalomcsillapító, gyógyszertári alkohol, vatta, sebtapasz és köhögést csillapító szirup van itthon állandóan. És mostantól Perozin is, mert valóban egy csodaszer mind a szülőknek, mind a kicsiknek. Próbáljátok ki ti is, higgyétek el, tényleg működik!

Ez is tetszeni fog