Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Mi is az a Slipstop biztonsági cipő

Mi is az a Slipstop biztonsági cipő

Pöttyöslabda

Életünk során sok olyan dologgal találkozunk ami azért jött létre, hogy kielégítsen egy nagyobb piaci rést, melyre a kereslet igenis régóta megvan! Ilyen termék a Slipstop cipő is! Hosszas tesztelések után a Slipstop megalkotta azt a cipőt, ami annyira multifunkcionális, hogy már-már mindenhova hordhatnák a gyerekek.

Kép forrása: Slipstop, Stoller R Csenge

Nézzük meg csak a főbb tulajdonságait:

Puhatalpú – mezítlábas érzet, miközben mégis védi a talpat a különböző veszélyforrásoktól! Annyira vékony, rugalmas és hajlékony mintha csak egy zokni volna. Lábujjaknál extra védelmet nyújt, ugyanis a talp anyaga fel van varrva, hogy duplán védje az ujjakat és körmöket is.

Csúszásgátlós – egyik fő tulajdonsága a speciális csúszásgátló talpa! Hajópadlókhoz hasonló, egyedi összeállítású a talp anyaga. Valóban véd az elcsúszástól nedves talajon is, mert erős tapadást biztosít!

Hőálló – egyedülálló hőállóképessége van a talpának, ami nem engedi át sem a forróságot sem a hideget, így télen-nyáron viselhető. Évekkel ezelőtt kifejezetten a forró homokos tengerpartokon debütált óriási sikerrel, ugyanis az 50 fokos homokban is nyugodtan használja már gyerek és szülő egyaránt! Télen a fűtött lakásban sokszor hideg a burkolat, ami sok bosszúságot okoz, ha valaki nem szívesen hord otthon papucsot. Slipstop cipő egy pamut zoknival abszolút kiváló megoldás!

Rugalmas és nem esik le – boka alatt rögzül egy könnyű ám mégis tartós gumival a lábra. Akár úszás közben is viselhető, ugyanis nem esik le olyankor sem! Ismeretlen tavak, tengerek esetén különösen jó, ha védjük a lábunkat is, hiszen ismeretlen a flóra és fauna. Rengeteg dologban különbözik a tipikus és ismert műanyag tengeri cipőtől, de elsőszámú szempont, hogy Slipstop-ban érezzük lábunk alatt a talajt, ami azért fontos, hogy meg tudjuk tartani egyensúlyunkat egyenetlen talajon is. Kiválóan helyén tartja még a legmakacsabb elfordulós zoknit is, így nem lesz többé a lábfejen a zokni a sarka.

Softshell – Légáteresztő, könnyen és gyorsan száradó a felső anyaga. Elég nap végén kiöblíteni a cipőt egy kis szappanos vízben és máris újra teljesen tiszta. Kifordítva, extra gyorsan megszárad, így hamarosan újra viselhető!

Higiénikus – Játszóházban, vendégségben, bölcsödében, óvodában, közösségi fürdőkben érdemes figyelni arra is, nehogy elkapjunk valami fertőzést, gombát.

Összegyűjtöttük a javasolt felhasználási helyeket, hogy lásd mégis mennyi helyen tudjátok majd használni Ti is a Slipstop cipőket:
> tengerparton ?
> medenceparton ?
> úszáshoz ??‍♀️
> óvodában ??
> bölcsődében ??
> tornához ??‍♂️
> jógára ??
> foglalkoztató órákon ?
> otthon ?
> vendégségben ?
> kertben ?
> fürdőszobában ?
> hajón ?
> vízi sportokhoz ??
> utazás alatt ✈

https://slipstopshoes.hu/

Ez is tetszeni fog