Quantcast
Kezdőlap Aktuális Milestone kártyák

Milestone kártyák

pottyos

Megérkeztek Magyarországra is a Milestone Kártyák!

 

 

Mi is a Milestone Kártya?
Voltatok már úgy, hogy amikor évek, vagy csak hónapok múlva kérdezték tőletek, hogy a kislányotok, kisfiatok mikor fordult át először, mi volt az első szava, mikor bújt ki az első fogacskája, mikor érezted először, hogy rúgott, mikor derült ki kisfiút vártok vagy kislányt… egyszerűen nem is emlékeztél rá. Vagy készítettél egy fényképet, amit később visszanézve, már nem tudtad pontosan miért is vagy mikor, milyen esemény történésekor készítettél..
A Milestone Kártyák segítenek Neked abban, hogy ezek a gyönyörű pillanatok örökre megmaradjanak.
2 féle Milestone Kártya kapható, a Milestone Kismama és Milestone Baba Kártyák, mindkét szett 30-30 db kártyát tartalmaz, a legfontosabb kismama és baba eseményekkel, amikor megtudtad, hogy babát vársz, az első baba mozgás megérzése, a kívánósságról, a szülésről, az újszülött baba első ruhájáról, kedvenc játékairól, a kisbaba első szülinapjáról, kéz, láblenyomatáról, stb.

milestone

Hogyan Használd a Milestone Kártyákat?
A fontos esemény történésekor egyszerűen fogd meg vagy tedd kisbabád mellé a megfelelő Milestone Kártyát, írd rá a dátumot, és készíts egy fényképet. Így mindig vissza fogsz majd emlékezni a csodálatos pillanatra, és a fényképeid életre kelnek!

Milestone Baba Kártyák:
Tedd a kártyát Pici Babád mellé, amikor fényképezed, és sosem felejted majd el mikor aludta át először az éjszakát, hogy mikor fordult át először, vagy mikor mondta először: Anya.
Képekkel illusztrált kártyák kisbabád fényképeinek megjelöléséhez.
A babád első mosolya, amikor először felült, amikor elkezdett sétálni. Ne hagyd, hogy ezek a különleges pillanatok távoli emlékekké váljanak. A MILESTONE Baba Kártyák segítségével megragadhatod a pillanatot, és az évek múlásával is segítenek majd visszaemlékezni.

milestone2

Milestone Kismama Kártyák:
Tartsd magad elé a kártyát, vagy tedd az újszülött mellé, és ezzel együtt készítsetek fotót, hogy a kismama és újszülött pillanatok örökké emlékezetesek maradjanak.
Képekkel illusztrált kártyák, a várandósság és az újszülött-kori fényképek megjelöléséhez.
Amikor érezted kisbabád első rúgását, a növekedő pocakod, a kedvenc baba játékok és további 25 fontos esemény.
Tedd emlékezetessé a babavárás időszakát a Milestone Kismama Kártyák segítségével. Jegyezz fel minden fontos eseményt, hidd el, nagy örömmel nézed majd vissza őket az évek múlásával.

milestone5

A készlet 30 darab, képekkel illusztrált kártyát tartalmaz, melyekkel a várandósság időszaka alatt, illetve az újszülöttről készült képeket jelölheted meg: az első baba ruhát, a kedvenc játékot, kisbabád kéz és láb lenyomatát, és még sok mást. Tedd a babavárást felejthetetlenné a magad és kisbabád számára.

https://www.facebook.com/milestonecards.hu

 

2014. augusztus

Ez is tetszeni fog