Quantcast
Kezdőlap Szórakozás Szülinap megszervezve

Szülinap megszervezve

Pöttyöslabda

A gyerekem szülinapja mindig egy örömteli pillanat, imádom nézni ahogy elfújja a tortáján az egyre gyarapodó gyertyákat.

Viszont a szülinap megszervezése sok szülőnek stresszes lehet, nekem is vannak olyan időszakok, amikor sokáig fent kell maradnom, hogy minden beleférjen a napomba a munka és az egyéb teendőim mellett.

Pont ezért nagyon örülök annak a lehetőségnek, hogy már van olyan cég, aki a kitalálástól a megvalósításig segít mindenben.

Az AS Játékvilággal először úgy találkoztam, hogy egy étteremben szórakoztatták a kicsiket, ameddig a szülők nyugodtan tudtak beszélgetni. Jó volt látni, hogy a gyerekeim jó pár kézműves dolgot készítettek, majd az ebéd után már siettek is vissza az animátorhoz.

Aztán megtudtam, hogy tematikus szülinapokat is szerveznek egészen pici kortól, akár a saját lakásodban, akár bármilyen külsős helyszínen! Nekem csak a témát kell kiválasztanom és onnantól ők intéznek mindent, vidám játékokkal, érdekes foglalkozásokkal szórakoztatják az egész csapatot, így a szülők is felszabadultan élvezhetik a gyerekük buliját.

Nézd meg a weboldalukat és kérj ajánlatot!

Te melyik szülinapot választanád az alábbiak közül?

Focis, kincskeresős, TikTok dance party, UV-s disco, cirkuszi, Jégvarázs, Tündérpróba, Máguspróba, Kalózpróba, unikornisos muffin készítős, star wars, kalandjáték, kvízjátékos, vagy fejtörős hatpróba.

Ez is tetszeni fog