Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Tefal Yummy – praktikus eszköz a hozzátáplálás időszakához (is)

Tefal Yummy – praktikus eszköz a hozzátáplálás időszakához (is)

Pöttyöslabda

Az új Tefal Yummy konyhai készülék számos anyuka számára nagyon hasznos lehet a mindennapi főzés során. A készülék egy multifunkcionális eszköz, amely lehetővé teszi a főzést, párolást, turmixolást alacsony hőmérsékleten.

Szeretnéd már az első pillanattól finom és egészséges módon kezdeni a hozzátáplálást, de nincs inspirációd, hogy miből és hogyan főzz a kicsinek?
Legyen szó zöldséges finomságról, húsos zöldségfalatkákról vagy gyümölcspüréről, akkor ez a termék neked készült!

A készülék több programmal rendelkezik, az érintőképernyőnek köszönhetően pedig a kezelése igazán gyerekjáték. Egyszerűen kiválaszthatjuk a megfelelő hőmérsékletet és időtartamot az adott étel elkészítéséhez, beledobáljuk a megpucolt alapanyagokat, hozzáadunk egy kis vizet a pároláshoz/főzéshez, elindítjuk, a gép pedig végzi a dolgát. A párolás után pedig csak ráhelyezzük a botmixert a tetejére, és pürésítjük a megpárolt zöldséget és húst, és már készen is van a kicsinek a finom ebédje.

Nem okoz gondot a házi pürék, levesek vagy finom uzsonnák elkészítése. De a készülék finom humuszt vagy ízletes gazpachót is képes elővarázsolni, ami biztosan sok felnőttnek is elnyeri majd a tetszését!

A levehető részeknek köszönhetően a tisztítás gyerekjáték, egyes részeit be lehet tenni a mosogatógépbe, a többit pedig elég elöblíteni.

A készülék használata nagyon egyszerű, és a receptes könyv segítségével könnyen inspirálódhatunk, hogy épp mit adunk a kicsinek enni.

A Tefal Yummy egy újfajta, okos konyhai eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén elkészítsék a gyermekük számára az ételt. A gép automatikusan főzi, pürésíti és melegíti a gyümölcsöket, zöldségeket és a húst, hogy a gyermeknek egészséges és tápláló ételt tudjanak adni.

Használatával a szülők biztos lehetnek benne, hogy a gyermeküknek egészséges ételt kap, és időt spórolnak a konyhai feladatok elvégzésében. Az eszköz segítségével a gyermek szélesebb körű étrendet kaphat, mert könnyebben készíthetünk különböző ételeket.

Sütőtök, répa és csirkemell püré 

Hozzávalók:

  • répa
  • pár kocka csirkemell
  • sütőtök

A Tefal Yummy készülékbe vizet öntök, beleteszem a gépbe a párolandó zöldségeket és az összevágott húst.
Elindítjuk a párolást, a kijelzőn látható mennyi idő van még hátra.
A párolás végén én adtam hozzá egy pici olíva olajat és nagyon pici sót, ráhelyezem a botmixert és pürésítem.

Ez is tetszeni fog