Quantcast
Kezdőlap Aktuális Több mint 80 000 gyerek utazott már ingyen a „Hol, vagy Kajla?” program segítségével

Több mint 80 000 gyerek utazott már ingyen a „Hol, vagy Kajla?” program segítségével

Pöttyöslabda

A „Hol vagy, Kajla?” elnevezésű program célja, hogy támogassa a gyermekes családok nyaralását és segítse a gyerekeket az ország természeti, kulturális, valamint történelmi értékeinek megismerésében.

A kampány keretében konkrét támogatást is kapnak a családok az utazásokhoz a stratégiai és együttműködő partnereken keresztül. A MÁV és a GYSEV összes járatán a kampány indulása óta 79 608 utazás történt a díjmentes Kajla jegyekkel. A MAHART és BAHART járatain július eleje óta több mint 5000 ember utazott Kajla jeggyel.

 

Az országjáráshoz a Kajla Útlevél nyújt segítséget, ebbe gyűjthetik nyári utazásaik során a gyermekek azokat a bélyegzőket, melyeket több mint 220 Kajla pecsételőponton tudnak beszerezni.  Augusztus közepéig 180 000-nél is több pecsétet gyűjtöttek a kisiskolások. A Magyar Posta segítségével a gyermekek ingyenes Kajla képeslapokon számolhatnak be élményeikről. A kampány indulása óta eltelt időszakban 22 000 képeslapot adtak fel a diákok.

 

A Hungaroring Zrt. és a Nagycsaládosok Országos Szövetsége is csatlakozott a Kajla kampánhoz, így több mint 250 fő vehetett részt ingyen a ROLEX FORMULA 1 Magyar Nagydíj szabadedzésén.

Ez is tetszeni fog