Quantcast
Kezdőlap Aktuális Újrafelhasználható dobozban érkeznek a Barbie legújabb Fashionista babái

Újrafelhasználható dobozban érkeznek a Barbie legújabb Fashionista babái

Pöttyöslabda

Megújult, újrafelhasználható csomagolással debütálnak áprilisban a legújabb különleges, változatos megjelenésű és stílusú Fashionista Barbie-k. A különféle testalkattal, szem-, haj- és bőrszínnel kapható babák cipzáras tasakban érkeznek, amit a gyerekek táskának vagy neszesszernek, kiegészítőik tárolására használhatnak. Ezzel a Barbie Fashionista sorozat nemcsak a divatot és a sokszínűséget, hanem a fenntartható jövőt is ünnepli.

Áprilisban 10 új Barbie baba csatlakozik a sokszínű Fashionista divatbabák sorozatához megújult, újra felhasználható csomagolásban: egy lófarkas baba, egy afroamerikai baba extrém, kék színű rúzzsal, egy ázsiai baba trendi sportcipőben, egy teltkarcsú baba narancssárga, illetve halvány levendula frizurával, egy alacsonyabb testalkatú Barbie sokszínű ruhában, valamint egy leopárdmintás szoknyájú, áttetsző csizmás Barbie. A kollekció darabjai divatos ruhákban és különféle kiegészítőkkel érkeznek.

A csomagolás újrafelhasználható, így nem kell a kukába kerülnie: jól elférnek benne a Barbie cipők, ruhák, kiegészítők és persze a saját kincsek, a rajzok, a hajcsatok vagy a matricák is. A cipzáras tasakban a gyártó egy a babáról készült illusztrációt is elhelyezett.

„A Barbie Fashionista kollekciója nemcsak a márka legváltozatosabb, hanem a legújítóbb sorozata is. Az új babák újrafelhasználható dobozával szeretnénk minimalizálni a hulladékot és arra buzdítani a gyerekeket, hogy legyenek kreatívak, a zero waste jegyében adjanak új funkciót a baba csomagolásának is” mondta Török Kata, a Mattel magyarországi brand managere.

A Fashionista divatbabák a sokszínűséget és a fenntartható jövőt ünneplik. A Barbie-k különleges megjelenésükkel és stílusukkal változatos, életszerű történetek kitalálására ösztönzik a gyerekeket, miközben fejlesztik társas és empatikus képességüket, a különböző stílusok és személyiségek elfogadását. Ehhez a különféle testalkattal, bőr- és szemszínnel, stílussal rendelkező babák ideális játszótársak, hiszen nem csak a minket körülvevő világ sokszínűségét mutatják be, de bátorítják az önkifejezést és a saját stílus megtalálását is.

Ez is tetszeni fog