Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Vízszűrő kancsó a Waterdroptól

Vízszűrő kancsó a Waterdroptól

Pöttyöslabda
vízszűrő kancsó

Kiszűri a mikroműanyagokat, de megőrzi a fontos ásványi anyagokat, segítségével finomabb ízt és illatot adhatunk a csapvíznek.

Már régóta szemezek a vízszűrőkkel, de idáig nem találtam olyat, ami tetszene, csak olyat, ami praktikus. Beruháztam évekkel ezelőtt egyre, nagy helyet foglalt el a konyhapulton, és pár hónap után meglátszódott a műanyag falon a vízkő, pedig mostam rendesen. Végül eltettem, és azóta sem vettem elő.

Nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy a Waterdrop márkának lett üveg vízszűrő kancsója, nagyon megtetszett!

vízszűrő kancsóMinden egyes nap hozunk olyan döntéseket, amelyek hatással vannak ránk, a környezetünkre és kismértékben akár az egész világra. A klímaválság kezelésében fontos, hogy vízfogyasztási szokásainkat ne PET-palackok fémjelezzék, és ezt a legkönnyebben házilag tisztított csapvízzel érhetjük el.

A Japánban szabadalmaztatott és gyártott szűrőbetét az ioncsere- és aktívszén-technológiának köszönhetően megfogja a nehézfémeket, klórt, gyógyszermaradványokat, ösztrogéneket és mikroműanyag-részecskéket, ugyanakkor megőrzi az olyan egészséges ásványi anyagokat, mint a magnézium és a kalcium. A szűrési folyamat nemcsak a csapvíz ízét, de az illatát is javítja.

vízszűrő kancsóA víz szűrését végző LUCY® Clarity Pad könnyen cserélhető, és 4 hét vagy 120 literes működési kapacitással rendelkezik. Mivel a waterdrop® termékeknek nemcsak a funkcionalitás, de a dizájn is fontos jellemzője, a 2 literes boroszilikát üvegből készült, praktikus tetővel szerelt kancsó bármely szabványos hűtőszekrényben elfér és az üvegkancsó mosogatógépben is elmosható.

1 darab LUCY® Clarity Pad körülbelül 240 darab félliteres műanyag palackot vált ki.

Már két hete használjuk családilag ezt a víztisztító kancsót, és számomra már az első használat után is nyilvánvaló volt, hogy hosszútávon a konyhánk része lesz. A designos külső mellett, megnőtt a vízivásunk, a gyerekek imádják utántölteni, én pedig szeretem a friss víz ízét.

A tisztítása nagyon egyszerű, csakúgy, mint a betét cseréje.

https://waterdrop.hu/

Ez is tetszeni fog