A csodálatos falburkolatok világa

2015-04-10

'Tapéta köztársaság'. Igen, jól olvasod! Milton & King csodálatos tapétáival, te is egyedivé és meseszerűvé varázsolhatod, gyermeked szobáját is.  Nézz meg  néhány inspiráló mintát a tapéta kollekcióból. Biztos vagyok benne, hogy ezek után a te fantáziád is beindul.

Legjobb gyermekbarát éttermek - mobil
hirdetés


Milton & King online boltjában meseszép és egyedi kivitelezésű tapéták és fali drapériák kaphatók. Ez a kollekció egyszerre kreatív és inspiráló, bármilyen stílusban is gondolkodsz. A gyűjtemény neve: Tapéta köztársaság. És hogy milyen gyermek márkák képviselik? - Muffin & Mani: faux háttérképek Kemra és még egy vintage kollekció. A tapéták között találsz különféle isnpirációkat – de különöse egyedülálló freskók Muffin & Mani tartományban vannak, amely magába foglalja a bájos butikhotel gyermek háttérképeket is.
A Milton & King egy rendkívül könnyen telepíthető tapétabázis. Csak keresned kell egy aranyos mintát és gyönyörűvé varázsolhatod a gyermeked vagy saját hálószobád. A háttérképek könnyen tisztíthatók, még a filctoll és zsírkréta is eltávolítható anélkül, hogy károsítaná papírt. Szuper!

Tapéta1

 

Gyerekszoba - Oroszlános tapéta

 

tapéta2

Gyerekszoba – pöttyös tapéta

 

tapéta5

Gyerekszoba – szarvasos-fenyőfás tapéta

 

tapéta3

Gyerekszoba - kazettás magnós tapéta

 

tapéta4 

Nappali – geometriai mintás tapéta

 

tapetahaloszoba 

Hálószoba – csillag mintás tapéta

 

tapetanappali

Nappali – sárga kereszt mintás tapéta

 

........és ez csak néhány rendkívüli darab a mesés kollekcióból, ami a folyamatos inspirációk miatt, állandóan bővül és megújul.

 

 

 

Forrás: Milton & King
Készítette: Bonar Odhiambo Palma

 

 

2015. 04. 10.


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel: