Quantcast
Kezdőlap Aktuális 10 legjobb dolog, ha lányod születik

10 legjobb dolog, ha lányod születik

pottyos

Egy apuka összeszedte, hogy miután két lánya született, és így teljes “elnyomásba” került otthon: mik a legjobb dolgok a nőuralomban.

1. Rózsaszín (és lila)

Nem éppen férfias szín, de sokszor előfordul, hogy a kislányok csak azt szeretnének hordani. Apuka sokat próbálkozott a sárgával, zölddel, kékkel – hiába. Disney hercegnőket is segítségül hívott, de kevés eredménnyel. A rózsaszín a divat. Végül megbarátkozott a színnel olyannyira, hogy az ő gardróbjában is feltűnt.

2. Balett

Férfiként nem rajongott különösebben a balettért – sem nézni, csinálni meg főleg nem. De a lányai balett-órára járnak, melybe az otthoni gyakorlások során bizony ő is bevonódott. Bár nem túl elegánsan, de már megy a piruett.

3. Gyengédség

A fiúk törnek-zúznak, verekszenek – hősünk pedig nagyon örül neki, hogy az ő gyerekei nem fognak semmi ilyesmibe belekeveredni. A lányok sokkal finomabbak, figyelmesebbek. Bár, mint mondja, azzal is tisztában van, hogy néhány év, és nagyobb ütemben fogják fogyasztani a hitelkártyáját.

4. Frizura

Korábban nem sok minden tudott kezdeni a női hajjal, ám ebben sokat fejlődött. Most már tud egy egyszerű copfot kötni, és még be sem stresszel rá.

5. Öltözködés

Járkál körben a házban hableánynak öltözve. És ez még nem is a legdurvább rész. A lányok szeretnek beöltözni, ő pedig nagyon élvezi a kreativitást, amit ezen keresztül tud kiélni. Úgyhogy kiegészítőket készít – és igen, néha magának is.

apuka 02

6. Az ölelések

Egy férfi nem szeretne érzelgősnek tűnni, úgyhogy ritkán mutatja bújósnak magát. Egy lány gyerek a tökéletes alibi. Mint mondja, amikor csak lehetősége van, megöleli a lányait: filmezős este, lefekvés ideje, vacsora, bármi jöhet. Tudja, hogy nem fog sokáig tartani az idő, amíg a lányok hagyják – így most minden lehetőséget kihasznál.

7. Az egyezkedések

Politikusok tanulhatnának a lányaitól, ha arról van szó, hogy érvekkel kell alátámasztani a saját akaratunk jogosságát, és el is kell érni, amit szeretnénk. “Rendben, kaphatsz egy cukorkát. – Mi lenne, ha hármat vennék? Tudod, a cukor kell az energiához.”

8. Csacsogás

A klisék nem véletlenül léteznek, így az is fedi a valóságot, hogy a lányok végtelen mennyiséget képesek beszélni. És bár néha egészen idegesítő tud lenni a véget nem érő monológ, a maga teljességében mégis van benne valami csodálatos.

9. Teljes beleélés

A lányok bárkinek a szerepébe bele tudják élni magukat, és több órán keresztül tudnak teljesen más világokban, teljesen más személyekként játszani. Anélkül, hogy bármilyen külső segédeszközt használnának. Nagyon élvezetes elnézni, ahogy mozognak egy elképzelt világban, amit ők teljesen valósnak látnak maguk körül.

10. Az egész

A legjobb hősünk számára, hogy az apukája lehet ezeknek a lányoknak. Bízik benne, hogy át tud adni nekik valamit, de a legtöbbet ő tanul tőlük.

Forrás: babyology.com.au

Ez is tetszeni fog