Quantcast
Kezdőlap Aktuális 10 ok, amiért az anyukák mindig elkésnek

10 ok, amiért az anyukák mindig elkésnek

pottyos

Mindig mindennel el vagy maradva, és sosem érsz sehova oda időben? Nem vagy ezzel egyedül! 10 ok, amiért az anyukák mindig elkésnek.

Persze nem gondoljuk, hogy az anyukáknak minden alól felmentést kell kapniuk azért mert gyerekkel vannak, de a pontosság… Nos, az legtöbbször nem is rajtuk múlik.

1. Amint anyu felveszi a kabátját, az egyik csemetének biztos, hogy el kell menni pisilni.
2. Keresed a cipőd párját, de sehol nincs. Persze 20 perces keresgélés után kiderül, hogy a gyerek játékkonyhájának sütőjében van.
3. Az egyedüli kulcs, amit megtalálsz az rózsaszín, nagy méretű, és csillogós kővel van kirakva.
4. Időre van szükséged, amíg a böfit / gyerekételt / egyéb dolgokat eltávolítod a hajadból.
5. Habár soha nem jut gyermeked eszébe, hogy kimenjen a kutyával játszani, most, hogy indulnátok, hirtelen elvarázsolódik tőle. Próbáld csak meg elválasztani a kedvenc pajtásától, lesz sírás!

keses 03
6. Tusolás.. azt hitted, tusoltál ma reggel. Most pedig nyoma sincs.
7. Ha anyuka egyedül megy el otthonról, időt kell hagyni arra is, amíg a gyerek lelkiismeret-furdalást ébreszt benne. Sírás, duzzogás, ezek mind jönnek.

keses 01
8. Kiderül, hogy kb. egy éjszaka alatt a gyermeked kinőtte az összes cipőjét.
9. Már indulnál, de most derül ki, hogy a csemetéd lefényképezett, és ki is posztolta az Instagramra, amint készülődsz. Most aztán keresheted meg, hogyan kell képet törölni az Instagramról.
10. Miután a gyermeked egész nap visszautasított minden ennivalót, csak tologatta az ételt a tányérban, amint indulnátok, kiderül: gyereked egyenesen éhezik.

Forrás: parenting.com

Kapcsolódó cikk:

Az új anyuka otthon marad és vállalkozik

Ez is tetszeni fog