Quantcast
Kezdőlap Aktuális 5 családi programötlet a tavaszi szünet 5 napjára

5 családi programötlet a tavaszi szünet 5 napjára

pottyos

Ha még egyáltalán nincs ötletetek, hogy mivel töltsétek a tavaszi szünetet, vagy ha csak egy-két napra kerestek javaslatot, mindenképpen jó helyen jártok: e heti ajánlónkban a szünet minden egyes napjára tartogatunk nektek valami izgalmas családi programot.

 

Ha még egyáltalán nincs ötletetek, hogy mivel töltsétek a tavaszi szünetet, vagy ha csak egy-két napra kerestek javaslatot, mindenképpen jó helyen jártok: e heti ajánlónkban a szünet minden egyes napjára tartogatunk nektek valami izgalmas családi programot.

Ezen kívül húsvéti összeállításunkat is ajánljuk figyelmetekbe, melyben remek húsvéti programokat gyűjtöttünk össze az ország több pontjáról: 9 helyszín, 11 program a szélrózsa minden irányában. Az extra húsvéti ajánlót ezen a linken találjátok.

tojasiras nyitott muhelyHúsvéti tojásírás a Hagyományok Házában
Március 24-én, csütörtökön még pont időben vagytok, hogy elkészítsétek a húsvéti hímes tojásokat, legyen szó lakásdíszről vagy locsolóknak készülő ajándékról. A Hagyományok Háza Nyitott Műhelyében ezen a délutánon népi iparművész segítségével sajátíthatjátok el a húsvéti tojásírás művészetét.

 

viz heteIsmerkedés az év halával
Pénteken ellátogathattok a Természettudományi Múzeumba, ahol ezen a héten a Víz Hete programjai zajlanak naponta 10 és 14 óra között. Az esemény keretében megismerkedhettek egy újonnan felfedezett halfajjal, a bihari márnával, az év halával, a compóval és számos más érdekes vízi állattal.

husveti baranyfesztivalHúsvéti Bárányfesztivál a Városligetben
Szombaton már javában zajlik majd a háromnapos Húsvéti Bárányfesztivál a Városligetben. A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen a legfinomabb bárányból készült ételek mellett lesz kézműves foglalkozást és népi játékok a gyerekeknek, színpadi programok valamint kisállat-simogató is.

 

noe allatotthonHúsvéti Állatságok
Vasárnapra az állatbarát családoknak ajánlunk programot. A Noé Állatotthon ezen a napon 11 és 14 óra között várja az érdeklődőket Húsvéti állatságok elnevezésű eseményére. A kézműves foglalkozásokon nyuszit és csibét készíthettek, lesz tojáskereső verseny, arcfestés, vetélkedők és persze sok-sok simogatásra váró kisebb-nagyobb állat.

Boomerang Nyuszi Expressz és Scooby-DooUtazz te is a Nyuszi Expresszen
Hétfőn semmiképpen se hagyjátok ki az utazást a Vasúttörténeti Parkba közlekedő Boomerang Nyuszi Expresszen. Már csak azért sem, mert érkezés után a Parkban is izgalmas programok várnak egészen este 6-ig. Zenél majd a Libavonat és az Eszter-lánc mesezenekar, lesz „keresd a nyuszit” játék és húsvéti kreatív sarok, a Húsvéti Állatfarmon pedig számos kisállat mellett póni lovaglással is várják a gyerekeket.

Forrás: Szélforgó

Ez is tetszeni fog