Quantcast
Kezdőlap Aktuális A családi pénzügyi tervezés

A családi pénzügyi tervezés

pottyos

A családi pénzügyi tervezés egy logikusan felépülő, egyszerűen átlátható, praktikus eszköz. Célja, hogy a család biztonságának megteremtése után – keresőképesség védelme, likvid tartalék képzése, stb. – a család egyedi igényeinek és céljainak megfelelően, megtaláljuk azokat a megoldásokat, amikkel minimalizálhatóak a kiadások és maximalizálhatóak a bevételek, ill. a megtakarítások, befektetések hozamai.A családi pénzügyi tervezés egy logikusan felépülő, egyszerűen átlátható, praktikus eszköz. Célja, hogy a család biztonságának megteremtése után – keresőképesség védelme, likvid tartalék képzése, stb. – a család egyedi igényeinek és céljainak megfelelően, megtaláljuk azokat a megoldásokat, amikkel minimalizálhatóak a kiadások és maximalizálhatóak a bevételek, ill. a megtakarítások, befektetések hozamai. (Támogatások, adókedvezmények kihasználása, piaci lehetőségek feletti hozamok elérése, stb.) Ha gyermekeid jövőjéről már gondoskodtál, arra nézve rendelkezel konkrét pénzügyi tervvel, hogy idős korodban ne szorulj gyermekeid anyagi támogatására? Tudod, hogy milyen eszközök segítségével érhetjük el, hogy szeretteink a keresetünktől függetlenül anyagi biztonságban legyenek? Hogyan gondoskodhatunk családunkról a legtudatosabban? Mit jelent a XXI. században az öngondoskodás egy felelősségteljes szülő számára?

apro leptek 02

Egy biztos, pénzügyei márpedig mindenkinek vannak… Ha már hoztál pénzügyi döntéseket a múltban, akkor abban segítünk, hogy megvizsgáljuk meglévő programjaidat és szükség esetén/igény szerint optimalizáljuk azokat. Ha még a komolyabb döntések előtt állsz, akkor pedig egy teljes körű pénzügyi elemzés- és tanácsadás keretein belül segítünk meghozni azokat. Hogyan tudjuk személyre szabottan kiválasztani az adott családnak a megfelelő megoldásokat?

apro leptek 03

Munkamódszerünk egyszerű, mégis alapos. Ahhoz, hogy megismerjük az egyedi igényeket és célokat, először készítünk egy igényfelmérőt, ahol részletesen kitérünk minden kérdésre, ami egy család pénzügyi életében felmerülhet. Ezután, a piaci lehetőségeket megvizsgálva – független tanácsadó cégként lehetőségünk van arra, hogy valóban objektíven választhassuk ki az adott család számára megfelelő megoldásokat – tanácsadás(ok) alkalmával vázoljuk a különböző lehetőségeket és természetesen segítünk a kivitelezésében.

Munkánk egyik legfontosabb pontja és egyben a minőség garanciája is a hosszú távú érdekképviselet, ami a pénzügyi terv utánkövetését, szükség esetén (élethelyzet  változások, aktuális pénzpiaci változások, stb. ) módosítását, frissítéséhez jelenti, hiszen egy család élete és egyben pénzügyi élete is dinamikusan változik. Ügyfeleinkkel bizalmas, kölcsönös kommunikáción alapuló, jó kapcsolatot ápolunk és bármilyen szakmai kérdésben készséggel állunk rendelkezésükre.

Ez is tetszeni fog