Quantcast
Kezdőlap Aktuális A Gézengúz Alapítvány és a Pappas Auto együttműködésének új mérföldköve

A Gézengúz Alapítvány és a Pappas Auto együttműködésének új mérföldköve

pottyos

A Pappas Auto kettős jubileumának évében újabb jelentős támogatással járul hozzá a Gézengúz Alapítvány tevékenységéhez. A hozzájárulás lehetőséget teremtett az Alapítvány számára, hogy eszközparkjuk bővítésével világszínvonalú program keretében segíthessék a koraszülött gyermekek fejlődését.

A Pappas Auto kettős jubileumának évében újabb jelentős támogatással járul hozzá a Gézengúz Alapítvány tevékenységéhez. A hozzájárulás lehetőséget teremtett az Alapítvány számára, hogy eszközparkjuk bővítésével világszínvonalú program keretében segíthessék a koraszülött gyermekek fejlődését.

pappas

Az idei év mind a Pappas Auto Magyarország Kft., mind a Gézengúz Alapítvány számára kiemelt jelentőségű: 2015-ben az alapítvány és a vállalat egyaránt 25 éves fennállását ünnepelheti. A jubileumi évet az eddig is erős kapcsolat továbbépítésével teszik emlékezetessé. A Pappas Auto Magyarország Kft. kiemelkedő összegű támogatással járul hozzá a Gézengúz Alapítvány legújabb – koraszülött gyermekek fejlesztését célzó – programjának megvalósulásához és sikerességének biztosításához. A támogatás segítségével az Alapítvány fejlesztheti eszközparkját, ezáltal alkalmassá válva egy világszínvonalú terápiás eljárás kiépítésére.

A Gézengúz Alapítvány a Dinamikus Szenzoros Integrációs Terápia (DSZIT) Magyarországon egyedülálló módon vízre is adaptált módszerét dolgozta ki és valósíthatja meg a Pappas Auto hathatós támogatásának segítségével. A változatos tevékenységeket összefoglaló eljárás az érintett gyermekeket egyénileg vagy csoportosan, szórakoztató és örömet okozó feladatok keretében képes fejleszteni. A DSZIT hidroterápia alkalmazása idegrendszeri fejlődésben érintett gyermekek hatékony kezelésére nyújt lehetőséget, fókuszálva volt koraszülött bölcsődés és óvodás korban járókra. A Gézengúz Alapítvány egyébként is színes ellátási palettájának legújabb megoldása rendkívül pozitív visszajelzéseket kapott mind a szülők, mind a részt vevő gyermekek részéről.

Az Alapítvány orvosigazgatója, Dr. Schultheisz Judit és a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, Nagy István együttesen jelenti be a szoros együttműködéssel megvalósuló program elindítását a Cseppek Házában, Budakalászon 2015. december 8-án.

A Magyarországon 25 éve jelenlévő Pappas Auto Magyarország Kft. és elődszervezete számára a kezdetek óta rendkívüli jelentőséggel bírt, hogy szolgáltatásai mellett társadalmi szerepvállalás keretében is elősegítse az ország fejlődését. A szintén 25 éve működő, újszülöttek és kisgyermekek megsegítését, fejlődésük megfelelő támogatását és rehabilitációját küldetéseként választó Gézengúz Alapítvány nagyszerű partnernek bizonyult a kapcsolat hosszú évei alatt. A DSZIT hidroterápiás program megvalósulása egy újabb mérföldkő, mely nem csupán az Alapítvány és a Pappas Auto, de a magyar korai fejlesztés történetében is nagy jelentőséggel bír.

Ez is tetszeni fog