Quantcast
Kezdőlap Aktuális Anya-lánya programok minden korosztálynak

Anya-lánya programok minden korosztálynak

pottyos

Az anya-lánya kapcsolat különleges, ezért időről időre ünnepeljétek meg néhány közös programmal. Mi lehet igazi csajos, anya-lánya elfoglaltság? Összegyűjtöttünk néhányat, válasszátok ki a nektek valót, korosztálytól függően!

1. Spa-nap

Szépüljetek együtt, szánjatok egy napot az önkényeztetésre: hosszú kozmetikai kezelés, manikűr, pedikűr, és közben gondtalan csevegés!

2. Közös napló

Vezessetek egy közös naplót, amiben felváltva írjátok a bejegyzéseket. Közös programok, családi események – jegyezzétek fel, jó lesz visszanézni!

3. Olvassatok közösen

Mesét, vagy novellákat, olvassatok úgy közösen, hogy hangosan felolvassátok. Meglátjátok, jó buli lesz 🙂

4. Üljetek be reggelizni egy menő helyre

Válasszatok ki egy hangulatos reggelizőt, és fogyasszatok el egy bőséges, kényelmes reggelit együtt. Lehetőleg hétköznap, akkor még nagyobb lesz az élvezet!

5. Kiránduljatok együtt

Menjetek el valahova messzebb együtt, ahova sokáig kell autózni: készítsetek playlistet, hallgassatok az úton zenét!

6. Önkénteskedjetek

Jelentkezzetek a környéketeken közösen egy kis önkéntes munkára: virág ültetés a köztereken, vagy ilyesmi. Jót is tesztek, és közös program!

7. Készítsetek közös fotósorozatot

A legtöbb anyának rengeteg képe van a gyerekéről, de közös fotó alig készül, vagy ha mégis, az olyan szelfi, amiről valaki lelóg. Jelentkezzetek be egy közös fotózásra, ahol profi fotós készít rólatok szuper közös képeket.

8. Piknikezzetek együtt

Szerezzetek be egy csinos piknikkosarat, vásároljatok be minden finomságot, fogjatok egy pokrócot, és piknikezzetek délután. Közben lehet élvezni a jó időt, a finom falatokat, totális az ellazulás, és persze lehet beszélgetni.

9. Menjetek el vacsorázni

Minden ötlet a kaja köré összpontosul? Hát egy finom étel és jó társaság, az nagyon jó kombináció. Foglaljatok asztalt az étteremben, amit mindig álmodozva néztetek, öltözzetek fel csinosan, és vacsorázzatok egy jót.

10. Menjetek ki a természetbe

Másszatok fel rendesen egy hegyre, vagy járjatok körbe egy izgalmas tavat.

11. Utazzatok el egy új városba

A fapadosokkal egész olcsón lehet egy éjszaka ottalvással eljutni izgalmas európai városokba: fedezzetek fel egyet, ahol még nem jártatok!

12. Süssetek egy sütit

A sütés-főzés az a program, amit általában egyedül végzel: összehangolni, hogy amíg te kikeverd ezt, én felszeletem azt, máris program.

13. Menjetek el vásárolni

Próbáljatok fel minden ruhát, ami tetszik, olyat is, ami egészen őrültségnek tűnik a polcon. Szánjatok rá egy egész délutánt, hogy mindenre jusson idő. Ki tudja, talán felfedeztek egy új stílust, ami jól áll!

14. Sorozat-maraton

Van egy sorozat, amit a családban senki más nem szeret, de ti rajongtok érte? Készítsetek be sok nasit, zárkózzatok be egy szobába, és nézzétek egész este az új epizódokat!

15. Menjetek színházba

Ha mindig hosszas válogatás előzi meg a tökéletes színdarab kiválasztását, ami olyan előadás lesz, amit a család minden tagja élvez vagy legalábbis elvisel, akkor menjetek el ketten is színházba! Arra, amit a fiú-front nem bírna.

16. Menjetek el egy workshopra

Ha szerettek alkotni, azért, ha nem sok kézügyességetek van, azért: menjetek el egy kreatív workshopra, készítsetek valami szépet, és nézzétek meg, kinek sikerül jobban!

17. Menjetek vidámparkba

Ha szeretitek a vidámparkot, egyszer menjetek el kettesben.

18. Szervezzétek az anya-lánya randit rendszeresen

Nem kell különösebb apropója legyen, az is elég, ha összefuttok délután a városban egy kávéra: időről időre teremtsetek egy nyugodt alkalmat, amikor beszélgetni tudtok.

19. Készítsetek otthon valamit

Ha jól ment a workshop, kezdjetek otthon is barkácsolásba! Legyen egy közös projektetek, ami akár egy bútor felújítása, akár valami egészen újnak a létrehozása.

20. Táncoljatok

Ketten vagytok otthon délután? Kapcsoljátok be a kedvenc zenéiteket, és táncoljatok!

21. Nézegessetek régi fotókat

Ha még van otthon fotóalbumotok, nézzétek végig azt! Ha már nincs, akkor nézegessetek a gépen több évvel korábbi nyaralás képeket együtt. Vicces lesz, főleg a lányodnak!

22. Csináljatok valamit együtt a kertben

Ha hó van, akkor építsetek hóembert, ha jó idő, kertészkedjetek együtt.

23. Menjetek antikváriumokba és régiségboltokba

Közös kincskeresés – izgalmas program!

24. Végezzetek férfimunkát

Rakjatok össze valamit együtt, amit a barkácsáruházban vásároltatok. Amire általában férfikéz segítségét kéritek, most oldjátok meg ti.

25. Menjetek el koncertre

Ez általában olyan program, amit a barátnőitekkel tesztek mindketten. Próbáljátok ki közösen!

Forrás: redtri.com

Anya-fia programötleteinket itt találod.

Ez is tetszeni fog