Quantcast
Kezdőlap Aktuális Apa is megérdemli: 10+1 apák napi ajándékötlet

Apa is megérdemli: 10+1 apák napi ajándékötlet

Évi Hernaez

Június harmadik vasárnapján, vagyis idén június 21-én az apákat ünnepeljük Magyarországon. Előző cikkemben elmeséltem, hogy hiába amerikai eredetű ünnep, mégis helytállónak érzem az anyák napja, a gyereknap és a családi szülinapok mellett. Ha ezekről a jeles napokról automatikusan megemlékezünk, talán itt az ideje, hogy az édesapák is kapjanak egy ünnepet, amikor minden csakis róluk szól.

Mi a kisfiam születése óta megtartjuk, a férjem pedig izgatottan várja, hogy mit találunk ki neki az aktuális évben. Nálunk alapvetően az élmények vannak fölényben az ajándékozásokkor, de ez az év a koronavírusnak köszönhetően furcsára sikerült, így a tárgyi meglepetéssel biztosabbra mentem.

Összeállítottam egy listát a szerintem legjobb apák napi ajándékötletekről- ünnepeljétek meg ti is! A felsorolásban különböző árfekvésű dolgokat igyekeztem megemlíteni, hogy mindenki megtalálhassa a pénztárcájához szabott legjobb ötletet.

  1. Szuperhős apuka csokoládé

Ha szeretitek a gyerekekkel kreatívkodást, netán apa igazi szuperhős- és/vagy csokirajongó, akkor ez az egyszerű ámde elképesztően aranyos ötlet telitalálat lesz! A www.mindy.hu oldalon letölthetitek a sablont, mutatom a képen az eredményt. Csak néhány csokoládé, színes papír és ceruza, valamint ügyes kezecskék kellenek hozzá. Ugye mennyire egyedi és személyre szabott?

  1. Daddy Cube

ArtMami Leron Szilvit egyszerűen imádom. Amellett, hogy csodaszép egyedi ékszereket és ajándéktárgyakat készít, már csak a humora miatt is érdemes követni a közösségi oldalakon.

A Daddy Cube egy olyan kocka, aminek minden oldalára olyan kép kerül, amilyet a megrendelő kér. Ha apa nem hord ékszert de sokat ül autóban, tökéletes ajándék! Egyetlen bökkenő lehet, június 10-ig fogad apák napi egyedi megrendeléseket. Ha idén már nem fértek bele az időkeretbe, tegyétek el az ötletet jövőre, megéri!

  1. Daddy. Fucking Hero bögre

Cserkészbecsszó, hogy ArtMami nem fizetett azért, hogy ajnározzam. Azért kerül két termékével is a listámra, mert ezt a bögrét vétek lenne nem megmutatni. Igazi XXI. századi apukáknak való, meg jófej anyukáknak, akik nem félnek egy véletlenül kiszaladt csúnya szótól. A jóhír az, hogy ha a Daddy Cube-ról lecsúsztok, ez a bögre valószínűleg van készleten, mert nem egyedi megrendelésre készülő termék.

  1. Családi kulcstartó

Lehet, hogy kicsit elcsépelt ajándék, de ez a változat szerintem mindenkinek megolvasztja a szívét. A www.meseloajandekok.hu oldalon többféle lehetőség közül választhatunk, nekem személy szerint ez az abszolút kedvencem:

  1. Egyedi póló

Abban talán nagyon sokan egyetértenek velem, hogy férfinak ajándékozni nem könnyű feladat. Van azonban néhány olyan alapdarab, amivel nem lőhetünk mellé: pólót például minden apuka hord. Persze az az igazi, ha ismerjük az ízlését, és olyannal kedveskedünk neki, ami passzol a személyiségéhez. Ez nem egy egyszerű kihívás, de találtam egy weboldalt, ahol csak kapkodtam a fejem a többszáz apukás minta láttán. Van vicces szöveggel, van különleges dizájnnal, van traktoros apukának, buszsofőr apukának, horgász apukának, geek apukának, méhész apukának, lányos apukának, fiús apukának, leendő apukának, sőt, nagypapáknak is. Ez csak egy a rengeteg lehetőség közül, érdemes szétnézni a www.pamutlabor.hu oldalon.

  1. Apaköszöntő poszter

Ez egy nagyon kedves, igazán személyreszabott ajándék. Számos lehetőség közül választhatunk, nálam a Star Wars-os a nyerő, de az egyszerűbb minták kedvelői sem maradnak poszter nélkül. A www.emlekidezo.hu oldalon a szülőköszöntő ajándékok között találjuk őket.

  1. Kézműves hátizsák

Ha a családi pénztárca elbírja, akkor egy kicsit magasabb árú csodát is szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Az én férjem nagy táska- rajongó, de csak az igazán férfias, szépen kidolgozott darabokat hajlandó hordani. A #vegyelhazait Facebook- csoportban bukkantam rá Jucdesing termékeire, azok közül pedig egyből beleszerettem a Camel bag-be. Kézzel, bőrből készült, ízléses hátizsákok nemcsak férfiaknak, de a színvilága miatt bármelyik apukán el tudom képzelni. 

  1. Kézműves bonbon

Bonbont ajándékozni ma már egyáltalán nem unalmas! Szintén a #vegyélhazait csoportban találtam a Csilichokobons Kézműves Csokiműhely oldalát, és a képeket nézegetve az ízlelőbimbóim bizony erősen elkezdtek dolgozni:). Ez azért is szuper ajándékötlet, mert ha nagy dobozzal rendelünk, akkor apának jól jön, ha a család is besegít a kóstolásba.

  1. Sörcsomag

Szerencsére a sörivás ma már egészen elfogadott dolognak számít, és nem egyből a kocsmázás jut róla eszünkbe. A férjem is és én is nagy kézműves sör rajongók vagyunk, szeretjük a minőségi italokat. Különleges alkalmakkor egy-egy finom, egyedi ízvilágú alkoholos frissítő szerintem belefér. A férjemnek egyszer születésnapjára ajándékoztam egy sörcsomagot, telitalálat volt. Ha nálatok is ínyenc apa, akkor jó ötlet lehet. A Beerselection webshopban előre összeállított válogatásokkal segítik a vásárlókat.

  1. Ékszer

Ha apa azok közé a férfiak közé tartozik, akik hajlandóak ékszert viselni (az enyém nagy szívfájdalmamra nem), akkor például egy ilyen darabbal lephetjük meg. A www.blackwolf.hu webáruházban többféle stílus közül választhatunk, nekem ez a nagy kedvencem:

+1 Könyv

Nálunk mindig van könyv az ajándékok között. Karácsonykor, szülinapkor, mindig. Szerintem egy jól kiválasztott irodalmi alkotással nem lehet mellélőni. Persze ha apa soha nem olvas, lehet, hogy nem a legjobb ötlet, de ha szereti a könyveket, ezt a tündéri kiadványt szívből ajánlom. James Brown könyvecskéje Varró Dani fordításban nagy élmény. Több könyves webáruházban is beszerezhető.

Nálatok mit kap idén apa? Meséljetek!

Ez is tetszeni fog