Quantcast
Kezdőlap Aktuális Apró Léptek – pénzügyi tudatosság

Apró Léptek – pénzügyi tudatosság

pottyos

A mi pénzügyi tudatosságunknak kiemelkedő szerepe van gyermekeink életére nézve, hiszen jövőjük szabadsága, szakmai lehetőségeik függnek tőle!

A mi pénzügyi tudatosságunknak kiemelkedő szerepe van gyermekeink életére nézve, hiszen jövőjük szabadsága, szakmai lehetőségeik függnek tőle!

apro leptek 01

Te vajon tudod, hogy milyen eszközök segítségével érhetjük el, hogy szeretteink a keresetünktől függetlenül anyagi biztonságban legyenek? Hogyan gondoskodhatunk családunkról a legtudatosabban? Mit jelent a XXI. században az öngondoskodás egy felelősségteljes szülő számára? Tudod például, hogy mennyibe kerül átlagosan egy alapdiploma ma Magyarországon, és azt hogy hányadik helyen áll a legjobb magyar egyetem a nemzetközi ranglistán? Belegondoltál már abba, hogy az egyre növekvő nemzetközi versenyben milyen értéket képvisel egy magyar diploma most, vagy akár 20 év múlva? Vagyis: felkészültél már arra, hogy gyermekeidnek egy versenyképes diplomát biztosíts?

Ha gyermekeid jövőjéről már gondoskodtál, arra nézve rendelkezel konkrét pénzügyi tervvel, hogy idős korodban ne szorulj gyermekeid anyagi támogatására?
Mindezekre és még sok más kérdésedre szívesen válaszolunk!

Az Apró Léptek csapata elhivatottan munkálkodik azon, hogy pénzügyi kultúrát és tudatosságot közvetítve, segítsen a családoknak felkészülni az anyagi kihívásokra. Személyre szabott életpálya tervvel, nyugat-európai pénzügyi koncepcióval, piacvezető megoldásokkal segítünk a családoknak, hogy biztonságossá és kiszámíthatóvá tegyük a mindennapokat.

Kiemelt célunk, hogy megmutassuk a szülőknek, hogyan tudnak gyermekeik számára egy biztonságos és boldog jövőt teremteni.
Pontosan ezért, mottónk: „Tudatos szülő, szabad gyermek!”

Ez is tetszeni fog