Quantcast

Attipas

pottyos

Attipas – ergonómikus, puhatalpú babacipő

Az Attipas egy pillekönnyű, szuper rugalmas, ergonómikus babacipő amely biztosítja mindazokat a tulajdonságokat, amik a gyerektalp megfelelő fejlődéséhez szükségesek.
A talaj minden szabálytalanságának jó érzékelése által fejleszti a talp alkalmazkodókészségét, stimulálja a gyermek tapintását és tökéletesíti a talp és a teljes test egyensúlyi reakcióját.

 

attipas2
Kevesen tudják, hogy a babák lábujjai szinte éppen olyan mozgékonyak mint a kézen az ujjak! Az Attipas egyedülállóan nagy teret enged a lábujjak szabad mozgásának, ami bizonyítottan fejleszti a gyermek egyensúlyi és kognitív készségeit.

Baba- és Mamabarát tulajdonságok

Az Attipas cipőket nagyon könnyű felvenni a legpufibb lábra is. A gyakran előforduló magas rüszt nem okoz problémát a viselésekor, hiszen a rugalmas felsőrész az alacsony és a magas rüsztre is éppen olyan finoman rásimul. Nagyobb babák már önállóan is könnyen fel tudják venni.

attipas5

A talprész csúszásgátló, szellőzőnyílásainak köszönhetően pedig szellőzik a baba lába. Az Attipas bőrbarát, kiváló minőségű alapanyagokból készül, speciális, ragasztómentes eljárással. Anyukák számára pedig nem utolsó szempont, hogy akár mosógépben is kimosható!

attipas4

Stílusos megjelenés

Az Attipas cipők eredeti, vidám külsejét több dizájn elismeréssel jutalmazták már és eddig mindenhol elnyerték a szülők és a gyerekek tetszését. Közel 30 féle színes modell közül választhatod ki a babád karakteréhez vagy éppen aznapi öltözékéhez leginkább megfelelőt. Csinos dobozának köszönhetően pedig külön csomagolás nélkül is ideális babaköszöntő ajándék lehet.

attipas

http://www.attipas.hu

https://www.facebook.com/attipas.hungary

 

Ez is tetszeni fog