Quantcast
Kezdőlap Aktuális Az idei karácsony az arcodtól lesz ragyogó!

Az idei karácsony az arcodtól lesz ragyogó!

Pöttyöslabda

Nem vagyok igazán arckrémező típus, még akkor sem, ha igencsak nagy szükségem lenne rá. Szégyenletesen kevés vizet iszom, így a hidratáltság hiányát nem csak a kornyadozó hangulatomból érzem, hanem akkor is szembesülök vele, amikor tükörbe nézek. Túlságosan nem vagyok (még) ráncos, de szinte szomjazik a bőröm valamire…

Sok-sok arckrémet próbáltam már ki. A legtöbbre allergiás vagyok, mert a kozmetikum használata után még egy órával is lángvörös orcával lejtek a lakásban föl-alá, ami csak akkor szokott enyhülni, ha esetleg lemosom az aktuálisan kipróbált arckrémet.

Ezért örültem meg, amikor lehetőségem nyílt kipróbálni az amerikai Image Skincare egyik, limitált példányszámban kapható karácsonyi csomagját, ami egy szuper arclemosót, egy C-vitaminos szérumot, és egy 32 faktoros nappali védőkrémet tartalmaz egy letisztult tervezésű kozmetikai táskába csomagolva.

A cég kivételesen hatékony alapanyagokkal dolgozik, ezt a legmodernebb technológiákkal ötvözve készíti „okos” kozmetikumait, így biztosítva a maximális hatékonyságot és a látványos eredményeket.

Allergiának – nálam – itt bizony nyoma sincs! De lássuk mely termékekhez volt szerencsém személyesen is!

Ormedic Balancing Facial Cleanser

Bio lemosó, mely letávolítja a sminket és a zsírt, kiegyenlíti a bőr pH-t, tonik használatát szükségtelenné teszi. Harmonizáló bio kamilla, zöld tea és zabhéj keverék esszenciális tápanyagokat juttat a bőrbe és visszaállítja egyensúlyát. A bőr puha, hidratált és tiszta lesz. Parabénmentes.

Ebből a rendkívül frissítő arclemosóból csak egy cseppnyire van szükség ahhoz, hogy úgy érezzük magunkat, mintha egy friss patakban öblítenénk le az arcunkat. Azon túl, hogy fantasztikus az illata, szinte érezhető, ahogyan leoldja bőrünkről a zsírt és a szennyeződéseket. Minden alkalom után tiszta és sima érzetű bőrt hagy maga után.

Vital C hydrating anti-aging serum

Hidratáló szérum, mely a zsírban oldódó C-vitamin új technológiáját rejti. A lehető legnagyobb bioelérhetőséget nyújtja. Azonnal enyhíti a környezeti elemek által károsított bőr látható jeleit. A- és E-vitamin és erős antioxidánsok táplálnak az egészséges, fiatalos ragyogásért. Parabénmentes.

A szenzációs illatú szérum azonnal felszívódik és egyáltalán nem hagy maga után olajos, ragadós érzést. Mintha a szomjazó bőr végre folyadékhoz jutna, és fellélegezne. Este és reggel is ajánlott a használata.

Prevention+ daily matte moisturizer SPF 32+

Naponta használható, széles spektrumú UVA/UVB kritikus hullámhosszban védő erős fényvédő, mattító hidratáló. Mikroszivacs technológiával szívja fel a felszíni faggyút, a bőrt mattosítja, mentesíti a csillogástól. Következő generációs anti-oxidánsokat tartalmaz, melyek a szabad gyökök ellen hatásosak, csökkenti a Nap és a környezeti tényezők okozta károkat. Parabénmentes.

Eddig egy alkalommal volt alkalmam használni, szuper hidratáló hatású védőkrém, ami a napsugarak mellett a szmogtól és a széltől is egész nap védi az arcomat. Este a lemosóval öblítem le a bőrömről.

Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a csomag egy igazán emlékezetes és hosszan használható ajándék lehet a barátnődnek, kolléganődnek, vagy családtagodnak – bárkinek, akiről tényleg gondoskodni szeretnél.

A csomagot és a többi csomagajánlatot Ti is megnézhetitek és megvásárolhatjátok IDE KATTINTVA.

Ez is tetszeni fog