Quantcast
Kezdőlap Aktuális Babboe bicikli

Babboe bicikli

pottyos

A hétvégét Hollandiában töltöttem és akinek gyereke volt, az szinte mindenki Babboe biciklivel járt. Kicsit utána néztem..

A hétvégét Hollandiában töltöttem és akinek gyereke volt, az szinte mindenki Babboe biciklivel járt. Kicsit utána néztem..

2007 óta gyártják, két, illetve háromkerekű változata is kapható és a legjobb hír, hogy itthon is! 🙂 és a mai napon láttam is egyet!

A Babboe teherszállító kerékpár olyan holland szülők kezdeményezése nyomán készült, akik az addig kapható bicikliket túl drágának találták, ezért úgy döntöttek, hogy kifejlesztenek egy saját, kiváló minőségű, mégis megfizethető, gyerekek szállítására alkalmas teherkerékpárt. Az első Babboe cargo kerékpárok 2007-ben jelentek meg. A kerékpárok a visszajelzések nyomán folyamatosan fejlődnek, és új kiegészítő termékek is rendelkezésre állnak, melyek mind a kényelmet szolgálják.

babboe3 babboe7

Természetesen már folytak kutatások annak kimutatása érdekében, hogy hol biztonságosabb szállítani egy gyereket, akár már három hónapos korában: a teherkerékpár győzött (forrás: ADAC 2011).

babboe5 babboe4

A Babboe teherkerékpárokat európai normák szerint tesztelték úttartás (Road Endurance Test) szempontjából, végeztek rajta töréstesztet, vizsgálták mennyire rezeg a csomagtérbe pakolt súly, milyen oldalirányú erőket bír el a raktér és a váz.

 

Forrás: viszikli.eu

Képek: Pinterest

 

2014. november

Ez is tetszeni fog