Quantcast
Kezdőlap KedvencekTudatos gyerekkor Balatoni Jógakaland – térkép, kalandok, jóga

Balatoni Jógakaland – térkép, kalandok, jóga

Pöttyöslabda

A Balatoni Jógakaland térkép kalandozni és jógázni hívja a Családokat kedvenc hazai tavunk mindkét partjára. Huszonkét gyerekbarát helyszínt és programlehetőséget találtok rajta, amik között biztosan mindenki fedez fel újdonságokat! Na de hogy kapcsolódik ide a jóga?

Bánhidi Dóra, a térkép ötletgazdája, több mint három éve alapította a Jógakalandot, amivel a mai napig az a célja, hogy a gyerekek minél fiatalabb korban találkozzanak a jógával és a mindfulnessel.

„ Már az ovis korosztály is nagyon nyitott a játékos jógás gyakorlatokra, ezért mesekönyvekbe, társasokba és kártyákba építettük bele a fejlesztő mozdulatokat, amik azonnal magukkal ragadják a kicsik és a nagyobbak figyelmét is. Így különleges módon tapasztalhatják meg a jóga örömteli, fejlesztő és stresszoldó hatásait, miközben igazán minőségi időt tölthetnek a szüleikkel.

Ez a különleges térkép azért született meg, mert a jógán kívül a Balatonért és a családi kalandokért is rajongok! A kisfiammal és apukájával az év minden hónapjában találunk egy – egy új felfedezni valót a Balcsi környékén, és tudom, hogy sok más család is imád ide utazni. Most egy térképre rajzoltuk rá a kedvenc helyeinket, amik között még számunkra is vannak újdonságok, és persze mindegyikhez tartozik egy-egy jógás feladat is! „

Ha tehát még nagyobb kalandra vágytok, és jógáznátok is, akkor nézzétek meg, milyen játékos jógapózokat talált ki Dóri az egyes helyszínekhez. A feladat nagyon egyszerű, ha például a térkép 8. pontjánál, a Salföldön jártok, akkor csináljátok meg a „gólyapózt„, és így tovább. Természetesen minden pózhoz találtok leírást a letölthető térképhez tartozó második PDF oldalon, de ha további segítségre lenne szükségetek, látogassatok el a jogakaland.hu oldalra. Ott minden feladathoz vannak grafikai segítségek is, és az is kiderül, milyen értékes nyeremények várnak rátok, ha csatlakoztok a balatoni jógakalandhoz!

Felkészültetek? Töltsétek le az ingyenes térképet innen, és tegyétek zsebre, hogy mindig veletek legyen!

Ez is tetszeni fog