Quantcast
Kezdőlap Aktuális Cheer up Moms! – Cikkírói pályázat

Cheer up Moms! – Cikkírói pályázat

pottyos

Szeretsz és tudsz is írni? Szívesen leírnád a saját, vagy barátnőd/családtagod történetét, amely inspirálóan hathat a többi anyára?

 

Várjuk a pozitív, vicces történeteket, amelyekből mi, anyukák is tanulhatunk, vagy csak egy jót szórakozhatunk!

 

Szabadságot a történeteknek! Vagyis: nincsenek témaköri megkötések. Írj arról, ami téged foglalkoztat.

pottyoslabda cikkiroipalyazat 20160623 PRESS2Azonban ha úgy érzed, jól jön egy kis segítség, akkor az alábbi témák közül is választhatsz:
• Egyensúly a család és a munka között. Szerinted létezik ilyen?
• Így sportolok én a gyerek(ek) mellett
• Gyereknevelés: most akkor ki nevel? Én a gyereket, vagy fordítva?
• Házasság. Fehér ruha, örökkön-örökké, mindhalálig. Eddig oké. De házasság, a kapcsolat intimitásának megőrzése azután, hogy körülöttünk ugrálnak, csacsognak, hisztiznek a gyerekek 0-24-ben? Igazi kihívás. Neked hogy megy?
• Anyának lenni jó. A legjobb dolog a világon. Te hogyan éled meg az anyaságot? Feloldódtál benne vagy próbálod mellette megtartani az „én” funkciókat? Sikerül? Jut magadra, barátaidra időd? Hogyan?
• Szeretted a munkádat? Netán munkamániás voltál? A gyerekek megszületése után azonban ez sokszor változik. Sokan ilyenkor váltanak, kipróbálnak valami mást. Dolgozni otthonról, gyerek mellől. Belevágtál?
• Tippek anyáktól – anyáknak.
• Szerinted a Top 10 (kiránduló hely, applikáció, játszóterek, hotelek stb..)

Van saját blogod? Szuper! Küldd el a nevét és elérhetőségét!

 

A cikkeket küldd el a palyazat@pottyoslabda.hu email címre Word dokumentumban, maximum 5000 karakter terjedelemben. Csatolj mellé pár képet is, amelyeket megjelenés esetén be tudunk tenni a cikkbe (egyenként 100 kB-1MB)!

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2016. JÚLIUS 31.

 

NYEREMÉNY

A legjobb cikkeket megjelentetjük a PöttyösLabda web- és Facebook oldalán, az íróik között pedig fődíjként kisorsolunk egy wellness hétvégét a HOTEL PIROSKA**** BÜK-ben!
További nyeremények:
o Sziget Fesztiválra napi jegy
o 10000 Ft-os ajándékutalvány a Monkie üzletébe
o Családi belépőjegy a Living Dinosaurs kiállításra a Millenárisra
o Családi belépőjegy a Gooól kiállításra a Millenárisra
o 15.000 Ft értékű mesekönyv csomag a Pagony jóvoltából
o Imaginarium 10.000 Ft-os ajándékutalvány
Csak saját szellemi termékű cikket fogadunk el, de más írói pályázatra beadott művet is elküldhetsz.

 

ZSŰRI

A legjobb cikkek kiválasztásában szakmai zsűri dönt:
Kőváry Anett – újságíró. “12 évig dolgoztam rádiós hírszerkesztőként, ez idő alatt több női magazinnak is írtam külsősként cikkeket. Most főleg facebook oldalamon osztom meg anyasággal kapcsolatos gondolataimat, élményeimet, amikhez a majdnem 3 éves kislányom bőven szolgáltat alapanyagot. :)”
Gyetvainé Zováth Anikó  –  A KidsOasis társalapítója. “Az Idegenforgalmi- és Vendéglátóipari Főiskola után szállodákban dolgoztam értékesítési vezetőként, és bár évek óta közvetlenül nem a turizmusban tevékenykedtem, folyamatosan követtem az iparág fejlődését, kapcsolatban maradtam szállodaiparral. A KidsOasis ötlete egyrészt személyes, másrészt szakmai indíttatásból született. Az előzetes felméréseink végül azt igazolták, hogy meg kell teremtenünk a szálláshelyek családbarát minősítési rendszerét, a KidsOasis-t.”
Spuriga Dóra – A PöttyösLabda weboldal tulajdonosa. Az elmúlt tíz évben marketingkommunikációs terülten dolgozott, a két gyermeke megszületése után úgy gondolta épít egy saját brandet, így alakult meg a PöttyösLabda, melynek azóta 28 ezer követője van. Rendezvényeket is szervez PöttyösLabda Családi Délelőtt néven, ahol a gyerekek és a szülők is egyaránt jól érezhetik magukat. Rendszeresen jógázik, tudatosan éli életét, sokat utazik, tapasztalatokat gyűjt a világ minden tájáról.

Írd ki magadból az érzéseidet. Hiszünk benne, hogy neked is van egy történeted!

 

Háttéranyag a PöttyösLabdáról:
Egy modern szülőnek modern weblap jár! Ezt az igényt teljes körűen elégíti ki a PöttyösLabda, mely a kisgyerekes szülőket célozza meg. A PötyösLabda prémium kategóriás termékeket, okos telefonokra szánt alkalmazásokat, könyvajánlókat, Budapest legjobb gyerekbarát éttermeit, szállásait és programjait ajánlja, de a portálon találhatóak interjúk is minden olyan témában, ami egy kisgyerekes szülőt érdekelhet, illetve az évente 4 alkalommal megrendezett eseményeken az olvasók személyesen találkozhatnak az oldalon már bemutatott cégekkel, szolgáltatásokkal  . A PöttyösLabda közel 80.000 embert köt össze egész Magyarországon, melynek 70 %-a Budapestről és környékéről kerül ki. A weblapot havonta közel 20.000 ember látogatja, akik 30.000 oldalletöltést regisztrálnak, a FB oldalnak pedig több mint 28.000 követője van.
www.pottyoslabda.hu
https://www.facebook.com/pottyoslabda.hu/
Kontakt:  Spuriga Dóra (spuriga.dora@pottyoslabda.hu)

Játékszabályzat

Ez is tetszeni fog