Quantcast
Kezdőlap KedvencekTudatos gyerekkor Cseréld a mosogatószeredet (is) természetesre!

Cseréld a mosogatószeredet (is) természetesre!

Pöttyöslabda

Tudtad, hogy az otthonunk egyben az egyik legnagyobb veszélyforrás is, amikor vegyi anyagokról van szó? A rengeteg fertőtlenítő, a baktériumölő tisztítószerek, az illatosítók, a mosogatószerek mind olyan anyagokat tartalmazhatnak, amelyekkel nem hogy tisztább lesz a lakásod, de egyenesen mérgezővé válik! Mindig kerüld a kőolajszármazékokat és a foszfátot tartalmazó vegyszereket, de van még egy rakás dolog, amire oda kell figyelned!

A kézenfekvő megoldás?

Így az a legegyszerűbb, ha a háztartásban mindent biora cserélsz, így nem kell attól tartanod, hogy a maró savak vagy lúgok kölcsönhatásba lépnek mondjuk a szódabikarbónával, vagy az ecettel, és a lakást ellepi a színtelen, toxikus gázfelhő, ami asztmás tüneteket, de súlyosabb légzőszervi károsodásokat is okozhat!

Ammónia, klór, formaldehid, paradiklorbenzén, naftalin, hogy csak néhányat említsünk a veszélyes anyagok közül. Mit szólnál, ha létezne egy olyan márka, ami (szinte) minden háztartásbeli feladatodhoz hű és természetes társadul szegődne?

A Herbow termékekről írtunk már korábban is, a folyékony mosószerek, mosóparfümök, természetes hatóanyagú folteltávolítók, innovatív mosólabdák és a felülmúlhatatlan mosógépfertőtlenítő, elsősorban a mosás körüli teendőinket teszi környezetkímélőbbé, de a palettájukon szerencsére a mosogatószer is megtalálható.

Természetes mosogatószerek mosódióval

Kétféle adagolós mosogatószerük van: egy illatanyagmentes, és egy narancsolaj-mangó illatkombinációjú. Mi otthon már rég bio mosogatószert használunk, és már legalább 4-5 márkát végigpróbáltunk, nálunk a Herbow mosogatószere is kiválóan vizsgázott. Kellemes habzású, és a zsíros edényekkel is elboldogul.

Örülök, amiért mosogatás után nem kell aggódnom, hogy tökéletesen sikerült-e elöblíteni a poharakat, vagy tányérokat, mert tudom, hogy a családomnak nem eshet baja tőle. Van ugyan mosogatógépünk, de én sokszor átmosogatom vagy öblítem a mosogatógépben mosott edényeinket, mert érzem rajta azt a bizonyos „vegyszerszagot”. Talán paranoiásnak gondoltok, talán kicsit az is vagyok, de számomra első a biztonság és az egészség.

Hol veheted meg?

Sokat írtunk a Herbow termékekről, de még nem beszéltünk arról, hogy könnyen megvásárolhatod őket pl a DM üzleteiben, vagy a weboldalukon, de érdemes megnézned a boltkeresőt, hátha találsz a közeledben egy üzletet.

A weboldalon egyébként számos termékcsomag közül is választhatsz, ahol kivételesen kedvezményes áron juthatsz hozzá a termékekhez, a legnagyobb, Hello Baby csomag kiszállítása pedig ingyenes! Érdemes követni az Instagram oldalukat is ahol folyamatos akciókkal várják a követőket.

Nagyon örülünk, hogy jobban megismerhettük ennek a szuper magyar vállalkozásnak a termékeit, és Nektek is bemutathattuk őket, ezzel is hozzájárulva a családok egészségéhez és a fenntarthatóbb környezethez! A termékeket végigteszteltük és higgyétek el: tényleg nagyon jó minőségűek, ár-érték arányban pedig simán megállják a helyüket a többi nagy céggel szemben! Ne hezitáljatok sokat, próbáljátok ki bármelyik Herbow terméket, nem fogtok csalódni!

És ne feledkezzetek meg beszámolni a tapasztalataitokról a Facebook-csoportunkban!

Ez is tetszeni fog