Quantcast
Kezdőlap Aktuális Eddig sosem látott felvételek szivárogtak ki Az utolsó Jedikből

Eddig sosem látott felvételek szivárogtak ki Az utolsó Jedikből

pottyos

A tehetséges fiatal fotósnak, Lampert Benedeknek köszönhetően a legújabb Star Wars film izgalmas jelenetei elevenednek meg előttünk. Az új LEGO® Microfighter szetteket egy kreatív fotósorozat keretében ismerheti meg részleteiben a nagyközönség.

A nem mindennapi képeiről ismert LEGO rajongó fotós kiemelt témája a LEGO minifigurák és az ikonikus LEGO szettek. Igazán különlegessé az teszi munkáit, hogy Benedek maga alkotja meg a mozgalmas jeleneteket: minden robbanás, füst és csobbanás megtörténik, a végeredményhez pedig pusztán minimális utómunka szükséges. Fotóin olyan filmbéli vagy elképzelt Star Wars történeteket elevenít meg, amelyeken sajátos stílusának köszönhetően életre kelnek a LEGO szettek. Egy ilyen kép elkészítése komoly tervezést, türelmet és precíz munkát igényel, ezt örökíti meg a fotózásról készült werk videó.

A munka részleteibe a népszerű youtuber, Sirius közreműködésével nyerhetünk betekintést, aki maga is lelkes Star Wars rajongó. A fotózásról készült videó ITT érhető el.

Ez is tetszeni fog