Quantcast
Kezdőlap Aktuális Egy férfi bebizonyítja, hogy létezik még kedvesség

Egy férfi bebizonyítja, hogy létezik még kedvesség

pottyos

Egyik szülő sem szeret gyerekkel utazni repülőn. Nem is feltétlen a baba miatt – bár a folyamatos fel-le sétálás az ülések között nem a legkényelmesebb -, hanem az utastársak miatt. Akik nem is tudnák nyilvánvalóbbá tenni, hogy az, hog gyermeked végigüvölti a repülőutat, bizony nem teszi őket boldoggá.

 

Mindannyian nyilván átéltétek már, kiszolgáltatott helyzet, amiben az ember nem érzi jól magát. Nem csoda, hogy egy anyuka azonnal megírta, amikor épp az ellenkezője történt vele.

A nő a gyermekével egyedül szállt repülőre, hogy meglátogassa a családját. Mint mondja, alaposan készült, könyvekkel, játékokkal, nasival. Próbált olyan járatot választani, ami a gyerek alvásidejére esik, hátha akkor egyszerűen végigalussza az utat. Persze ezek közül semminek sincs jelentősége, hiszen mégiscsak hosszú időt fognak tölteni egy hangos és kényelmetlen repülőgépen.

Elmeséli, hogy az első közös repülőútjukon rászólt egy férfi, hogy hallgattassa el a gyereket, mielőtt ő teszi meg – ez annyira megviselte, hogy akkor megfogadta, nem repül többet a gyerekkel.

Ez az út most máshogy alakult. Ahogy írja, a mellettük ülő férfi türelmesen fogadta, amikor a gyerek elkezdett fészkelődni a székben. A nő próbálta elterelni a gyerek figyelmét, de nem sokra ment vele, és végül megkezdődött a hiszterikus sírás. A férfi ekkor sem kezdett türelmetlenkedni, hanem megkérte a nőt, hogy ültesse mellé a gyereket. Elővette a táblagépét, képeket mutatott neki és egy játékot, amivel a gyerek tudott játszani. Elbeszélgetett az anyukával is, nagyon kedves volt.

Ami miatt ez a történet hamar elterjedt az interneten, az a ma már ritkaságnak számító gesztus: a kedvesség megnyilvánulása. Nem ítélkezett, nem tett megjegyzést, sőt, még energiát is fektetett abba, hogy megkönnyítse a nőnek és a gyereknek az utazást.

Veled történt hasonló? Írd meg nekünk!

Forrás: scarymommy.com

Ez is tetszeni fog