Quantcast
Kezdőlap Aktuális Egy szülői kérés a népszerű YouTuberekhez

Egy szülői kérés a népszerű YouTuberekhez

Pöttyöslabda

Kedves YouTuber, szeretnék tőled kérni valamit. Nem nagy dolog, csak egy kicsit segíts.

Elképesztő mennyiségű időt töltök azzal, hogy próbálom rávenni a gyerekeim, hogy figyeljenek oda arra, amit mondok. De egyik fülükön be, másikon ki. Nem érdekli őket, amit mondok, és arra biztos nem tudom rávenni őket, hogy jegyezzék is meg.

Miért is hallgatnának rám? Csak életet adtam nekik, kipréseltem őket a vaginámon keresztül, végülis nincs semmi különös, amiért hálásnak kellene lenniük.

Te, ezzel szemben, az osztatlan figyelmüket élvezed. Egy teljesen idegen valaki, mégis rá tudod venni őket, hogy szájtátva figyeljék.. mit is? A legtöbb esetben valami hülyeséget. Például nézik, ahogy nézed, ahogy kiszárad a kutyakaki. Csak azért, mert a címben elhelyezted, hogy extrém és hogy kihívás, furcsa nagy betűket használsz, “eXtrÉM kuTYAkaKI KIhÍVás”, és közben hangosan beszélsz.

Én ezt nem értem meg, de tudom, ez a generációs különbség. Tudod mit csináltam, amikor én gyerek voltam, és átmentem a barátaimhoz, de ők videójátékoztak, én pedig csak nézhettem? Eljöttem, azt. Az egész YouTube blogger dolog számomra értelmezhetetlen, mert én még egy olyan világban szocializálódtam, ahol nem nézni szerettük, ahogy a másik csinál valamit, hanem csináltunk dolgokat.

De elfogadom, hogy ez ma már nem így van. Hogy valamiért, ha te hosszan beszélsz valamiről, az érdekes. Ha felfedezed a nagymama valamilyen gyűjteményét, és azt bemutatod, akkor bámulják. Ha én mesélek nekik valami régi dologról, akkor elkalandoznak és a menekülutat keresik.

Tehát, nem értem, de elfogadom, hogy amit csinálsz, annak van létjogosultsága. De van egy ajánlatom. Szeretnék kérni tőled valamit. Mi lenne, ha néha, csak néha, valami hasznos dologról készítenél videót? “ExtrÉM fOGmoSÁs KiHÍVás” vagy “ŐrÜLT WC tiSZTÍtós tRÜkkÖK”, “a VITAmin pROJekt”. Mit adunk cserébe? Ígérem, hogy nem fogjuk visszafogni a gyerekeinket attól, hogy nézzék a csatornád!

Persze, továbbra is azt mondjuk majd nekik, hogy nem értünk egyet ezzel, mert tudjuk, hogy amit a szülő jónak tart, az ciki. De nekünk is megvannak a magunk eszközei. Szóval, továbbra is nagy lehet a nézettséged, sőt, még nagyobb, kereshetsz pénzt, viszont szülők egész tömegét tennéd boldoggá. Na, ez milyen kihívás?

Forrás: ScaryMommy

Ez is tetszeni fog