Quantcast
Kezdőlap Aktuális Éjszaka a Safari Parkban

Éjszaka a Safari Parkban

Pöttyöslabda

Most pénteken Állatkertek Éjszakája a nagykőrösi Richter Safari Parkban egzotikus állatokkal, cirkuszi műsorral, tűzzsonglőrökkel és motoros bemutatóval… Extra programként többek között Gáspár Laci és Bereczki Zoltán adnak koncerteket.

Augusztus 26-án egy fantasztikus nyárzáró buli vár a látogatókra a nagykőrösi Richter Safari Parkban!  Az Állatkertek Éjszakája országos programként 2012-ben indult, és az elmúlt években hagyománnyá vált. A Richter Safari Park idén először csatlakozik rendezvénysorozathoz, ennek keretében meghosszabbított nyitvatartás és rengeteg érdekes program biztosítja a felhőtlen szórakozást.

A nyár utolsó péntekén különleges éjszakai megvilágításban lehet megtekinteni az állatokat. A több mint három kilométeres szafariútvonal – online regisztrációt követően – saját autóval is végigjárható, de felszállhatunk a hátsó bejáratnál parkoló kivilágított kisvonatra is. Érdemes elemlámpát is vinni, hogy egyetlen apró részlet se maradjon észrevétlen a sötétben.

Az éjszakába nyúló egész napos esemény a szafariélményen és a szokásos vidámparkon, kézműves szigeten, gasztro parkon és állatsimogatón kívül egyéb extra programokat is kínál. Lesz elefánttréning és látványetetés, motoros bemutató, tűzzsonglőr produkció. Az Éjszakai Cirkusz Showban porondra lép Ifj. Richter József cirkusz és szafaripark-igazgató is, amiben a legendás tripla szaltó is látható lesz. Emellett akrobaták, légtornászok, bohócok és az afrikai Kenya Boys csoport teszik felejthetetlenné az éjszakát.

Belépő ára (17 óra után): 2000 Ft / fő
Nagykörösi lakosok számára kedvezményesen: 500 Ft / fő

Autós regisztráció itt.

Ez is tetszeni fog