Quantcast
Kezdőlap Aktuális Ettől a császármetszés fotótól eláll a lélegzeted

Ettől a császármetszés fotótól eláll a lélegzeted

pottyos

Már sok szép fotót láttunk a szülésről, de talán ettől esik le a legjobban az állunk.

Már sok szép fotót láttunk a szülésről, de talán ettől esik le a legjobban az állunk.

 

A képen az látszik, ahogy a baba kiemelkedik az anyja hasából egy császármetszéses szülésnél. A fotó nagyjából pont abból a szögből készült, ahogy az anya is megpillantotta a gyereket.

A fotón látható gyerek anyukája elmondta, hogy megkérdezték az orvost, készíthetnek-e egy fotót, és ő beleegyezett. Anyuka nem tudott fotózni, úgyhogy, mint mondja, szólt a férjének, akit úgy kellett visszarángatni a földre, hogy készítse el a fotót.

Ez a második császármetszése, és bízik benne, hogy ezzel a fotóval kifejezheti elismerését mindazoknak, akik megelőzték őt, és inspirációt és erőt ad azoknak, akik még előtte állnak ebben.

Forrás: fitpregnancy.com

 

Hello world!! This incredible photo of BELLY BIRTH was shared with me by @ca_seasteele and the following are her words: “We would be honored if you would post this unique photo of our beautiful daughter Raya. My fiancé @thegoodmessage_ took this picture. Our doctor told us “OK take a picture” I said “I can’t” and they all laughed. I looked at Ryan and he was in another world so I yelled “Ryan take a picture!” LOL and these are the results. It was all very surreal. She is such an amazing gift. This is my second #Csection. I hope this photo honors those before me and gives inspiration and strength to those #pregnant or to deliver in the future.” #bellybirth #cesarean #birthisbeautiful #empoweredbirthproject #cesareanbirth

@katievigos RN, Doula (@empoweredbirthproject) által közzétett fénykép,

Ez is tetszeni fog