Quantcast
Kezdőlap Aktuális Februári programok a Mesemúzeumban

Februári programok a Mesemúzeumban

pottyos

Szombatonként 11 órától izgalmas programokkal vár a Mesemúzeum. Februárban Malájziába kirándulhattok, farsangolhattok és mesezenét írhattok, ha ellátogattok.

Szombatonként 11 órától izgalmas programokkal vár a Mesemúzeum. Februárban Malájziába kirándulhattok, farsangolhattok és mesezenét írhattok, ha ellátogattok.

 

febr 6Február 6., szombat 11 órától
Télűző farsangi kézműves foglalkozás Farkas Réka ipaművésszel
Ajánlott korosztály: 4-11 éves korig
90 perc

 

 

febr 13Február 13., szombat 11 órától
Magyar népmesék
Volt egy öregember és öregasszony. Vagy egy király. Esetleg egy szegénylegény. Egy okos lány. Sok kaland és próbatétel után elnyerték a fele királyságot, és addig éltek, amíg meg nem haltak.
A Magyar népmesék című sorozatban megjelent történeteken generációk nőttek fel. A főhősök a Mesemúzeum és az Alexandra Kiadó szombati gyerekprogramján életre kelnek, kalandokba keverednek.
Ajánlott korosztály: 4-8 éves korig
60 perc

febr.20. mesetévéFebruár 20., szombat 11 órától
Mese TV
Egy új tévécsatorna vezetői műsorkészítőket keresnek! Nem akármilyen csatorna ez. Ez a Mese TV. Milyen egy jó mese? Kik legyenek a szereplői? Hogyan írjunk közösen mesezenét?
Hogyan kell egyszerű, de nagyszerű bábokat készíteni? Ezekre a kérdésekre keressük a választ együtt, hogy létrehozzuk a saját mesetévénket.
Közreműködik: Makkai Dániel és Kliment János
Ajánlott korosztály: 7-13 éves korig
90 perc

febr.27. mesetáncFebruár 27., szombat 11 órától
Mesetánc
Táncos-mesés foglalkozás
Most a messzi Malájziába utazunk a mese szárnyán. Megtudjuk, hogyan mentette meg a törpeszarvas csalafintasággal az elefántot a tigris karmaitól és sok mozgással megidézzük a mese szereplőit.  A mese után ellesünk néhány kecses mozdulatot a maláj emberektől.
A foglalkozást Götz Andrea táncpedagógus  vezeti.
Ajánlott korosztály: 3-8 éves korig
45 perc

Ez is tetszeni fog