Quantcast
Kezdőlap Aktuális Fürdés újszülött mellett: 10 fázis

Fürdés újszülött mellett: 10 fázis

pottyos

Azt hiszed, a kicsi elaludt, végre lezuhanyozhatsz. Valóban?

1. perc

A kicsi elaludt, ez a tökéletes pillanat. Gyorsan bemész a fürdőszobába, és levetkőzöl.

2. perc

Ideges leszel: mi van, ha a gyerek rájön, hogyan tud kiszabadulni abból, amiben hagytad? Az, hogy gyakoraltilag meg se tud moccanni – téged nem nyugtat meg. Kiszaladsz a fürdőszobűból – meztelenül, persze – és átteszed egy biztonságosabb helyre.

3. perc

Beállsz a zuhany alá. Élvezed a meleg vizet.

4. perc

A baba sírni kezd. Várjunk. Valóban sír? Elzárod a vizet és hevesen fülelsz. Lehet, hogy csak képzelődsz. Olyan gyorsan tusfürdőzöd be magad, ahogy csak tudod. A baba sírása hangosabb lesz. Igen, az biztos, hogy ez sírás. Van időd testápolózni? Ki kell menned, amilyen gyorsan csak lehet. Várjunk, tusfürdőztél egyáltalán? Nem emlékszel.

5. perc

A baba nagyon sír. Úristen, biztosan azt hiszi, hogy teljesen magára hagytad, és ez a tíz perces tusolás tönkre fogja tenni az életét.

6. perc

Elzárod a vizet. Teljes csend van. Abbahagyta a sírást, vagy nem is sírt egyáltalán? Semmi baj, megmosod a hajad is. Újra megnyitod a vizet.

7. perc

Miért van ilyen csendben a gyerek? Valami nincs rendben. Kidugod a fejed az ajtón, és a baba irányába kiabálsz. “Édesem, jól vagy?” A gyerek nem válaszol. Úristen, valami történt a gyerekkel.

8. perc

A baba újra sírni kezd. Hála az égnek.

9. perc

Kiszállsz a kádból, meztelenül és vizesen. Rohansz a babához, majdnem elcsúszol. Felkapod, nagyon örülsz neki, bocsánatot kérsz, és megígéred, hogy soha többet nem zuhanyzol.

10. perc

A sampont végülis nem öblítetted ki a hajadról.

Forrás: parents.com

Ez is tetszeni fog