Quantcast
Kezdőlap Aktuális Gubás Gabi biomese koncertjével folytatódik a Családi Akvárium

Gubás Gabi biomese koncertjével folytatódik a Családi Akvárium

pottyos

A vasárnapi programsorozat az erős nyitány után egy nem kevésbé neves művésznőt lát vendégül. Gubás Gabi színművésznő az ország legnevesebb színpadain fordult már meg a Pécsi Nemzeti Színháztól kezdve a Vidám Színpadon át egészen a Nemzeti Színházig, és jelenleg is számos darabban játszik. Legutóbb a Thália Színház Két szék között című előadásában láthattuk, ám bokros színházi teendői mellett énekesnői karrierjéről sem feledkezett meg. A felnőtteknek és kicsiknek egyaránt éneklő, sokoldalú művésznő eddig két gyereklemezt (Csigalétra, MákosGubás és Czutorborsók) jelentetett meg. Legújabb Bio-mese című műsora pedig a hat és feledik születésnapját ünneplő Puff Ancsi kalandjairól szól.

A vasárnapi programsorozat az erős nyitány után egy nem kevésbé neves művésznőt lát vendégül. Gubás Gabi színművésznő az ország legnevesebb színpadain fordult már meg a Pécsi Nemzeti Színháztól kezdve a Vidám Színpadon át egészen a Nemzeti Színházig, és jelenleg is számos darabban játszik. Legutóbb a Thália Színház Két szék között című előadásában láthattuk, ám bokros színházi teendői mellett énekesnői karrierjéről sem feledkezett meg. A felnőtteknek és kicsiknek egyaránt éneklő, sokoldalú művésznő eddig két gyereklemezt (Csigalétra, MákosGubás és Czutorborsók) jelentetett meg. Legújabb Bio-mese című műsora pedig a hat és feledik születésnapját ünneplő Puff Ancsi kalandjairól szól. A torkos apróság történetét egy vidám, interaktív mesekoncert keretében hallhatjuk, sok-sok sütéssel, főzéssel, a végén pedig egy kis tornával fűszerezve.

biomese

A nagysikerű Családi Akvárium múlt héten nyitotta meg kapuit, amikor is Halász Judit kápráztatta el a közönséget. De érdemes figyelemmel kísérni a programsorozatot, hiszen még olyan neves előadók következnek, mint Apacuka, Szalóki Ági és Dés András duója, illetve Rutkai Bori Bandája.
A zenés előadások mellett természetesen ezúttal is sok színes és interaktív programmal várja a gyerekeket a Bookline játszóház. Az Aqua Bistro pedig gyermek és felnőtt ebédmenüvel is készül a családok számára.
A Családi Akvárium vasárnaponként reggel 10 órakor nyitja meg kapuit és invitálja egy varázslatos délelőttre a minőségi szórakozásra vágyó szülőket és virgonc lurkóikat. Az eseményekre Erzsébet Kártyával limitált számban kedvezményes jegyek válthatóak!

http://www.gubasgabi.hu/hu/zene/biomese-avagy-puff-ancsi-egy-napja

https://www.facebook.com/events/782826625129071/

 

Ez is tetszeni fog