Quantcast
Kezdőlap Aktuális Ha a család és a munka mellett már nincs idő a vasalásra: Neatly!

Ha a család és a munka mellett már nincs idő a vasalásra: Neatly!

pottyos

Nekem egy álom vált valóra a Neatly-vel, mivel nagyon szeretem, ha szépen vasaltak a ruháink, viszont a munka, a család és a sport mellett nincs időm már a vasalásra.

Nekem egy álom vált valóra a Neatly-vel, mivel nagyon szeretem, ha szépen vasaltak a ruháink, viszont a munka, a család és a sport mellett nincs időm már a vasalásra.

Többször használtuk már a Neatly szolgáltatását, nagyon praktikus, hogy összerakom nekik a ruhákat egy nagy zacskóban, házhoz jön a futár, egyeztetjük, hogy hány darab ingről, pólóról vagy egyéb ruháról van szó, fizetek, és másnap vasaltan érkeznek vissza a ruhák. De a vasaláson kívül más lehetőségek is vannak..

Mi is pontosan a Neatly lényege?
Dióhéjban annyi, hogy a Neatly futára a kért időpontban felveszi tőled a mosásra és / vagy vasalásra szánt ruhákat, majd 24-36 órán belül makulátlan állapotban, összehajtogatva házhoz viszi azokat. A rendelés villámgyors, pillanatok alatt véglegesíthető – megrendelőként tényleg csak annyi dolgod van, hogy kiválasztod, mely ruháidat szeretnéd kitisztíttatni, innentől fogva pedig várhatod is a futár érkezését.

neatly

A felső- és alsóruházat illetve a háztartási textilek kategóriájában a fizetés tételesen zajlik, a választott szolgáltatástól és a ruhák számától függ a fizetendő végösszeg.
Az oldal összeállítása során a Neatly csapata igyekezett a lehető legkülönfélébb igényeket figyelembe venni, így például vállalják makacs szennyeződések vegytisztítását, illetve van nálunk lehetőség rendszeresen ismétlődő rendelések beállítására is, melyekért külön kedvezményt adnak (pl. heti rendelés esetén 10% kedvezmény a végösszegből).

Ha még többet szeretnél spórolni a szolgáltatáson, ajánld ismerőseidnek is a Neatly-t: a Te promóciós kódoddal regisztráló felhasználók 1000 Ft, Te pedig 2000 Ft kedvezményt kapsz ezáltal első rendelés összegéből. Új lehetőség az oldalon az otthoni vasalás, melynek keretében a vasalást nálad végzi a Neatly valamelyik kollégája: ez olcsóbb, gyorsabb és sokkal hatékonyabb is, mint a futárral történő szállítás.

neatly3

Fontos azt is megemlíteni, hogy a Neatly egyedülálló üzleti modellje az egyetemistáktól kezdve a kismamákon át egészen az idősebb korosztályokig biztosít munkalehetőséget. A futárok többnyire fiatalemberek, akik egy kis zsebpénzt, kiegészítést szeretnének jellemzően tanulmányaik mellett. Számukra rugalmas munkabeosztást ígér a Neatly. A szolgáltatások közül pedig a vasalást a jelentkezők – amennyiben a Neatly szabályzatának megfelelő helyszínről van szó – saját otthonukban végezhetik. Így például egy még aktív, dolgozni kívánó, idős, rutinosan vasaló hölgy kamatoztathatja szabadidejét és sok évnyi tapasztalatát – mindezt úgy, hogy közben saját otthonának kényelmét élvezheti és csak annyi munkát kell elvállalnia, amennyit szeretne.

Nem nehéz ezek alapján belátni, hogy a Neatly mekkora terhet vesz le válladról a házimunka terén. Ha a Neatly-t választod, nem kell többet a vasalódeszka felállításával bajlódni vagy várni, hogy mikor jár le a mosás, majd kisakkozni, hogy a sok vizes ruha hogy fog elférni a szárítón – a munka oroszlánrészét ők végzik, neked már csak be kell pakolnod utána a szekrényedbe az összehajtogatott ruhákat, és kész is!

http://neatly.hu

Ez is tetszeni fog