Quantcast
Kezdőlap Aktuális Happy Kids House

Happy Kids House

pottyos

Óvodánk 20 éve működik,és idén, szeptember 1-én megnyitotta kapuit testvéróvodánk a Rózsadombon..

Ha egy kisgyermek már születésétől fogva hall egy második nyelvet, rengeteg információt tud elraktározni az agyában, melyek később, a beszédfejlődés megkezdésekor törnek elő.
Majd 3 éves korban kialakul a tanuláshoz szükséges implicit memóriájuk, amely a szavak elraktározásához, felismeréséhez szükséges.

Így, ha gyermekkorban az idegennyelv tanulással kapcsolatban pozitív élményeket szerez a gyermek, nagyobb eséllyel alakul ki nála pozitív attitűd a tanulással kapcsolatban.

happy kids4

Mi, a  Happy Kids House angol-magyar nyelvű óvoda óvónői minden nap törekszünk arra, hogy a gyerekek jó kedvvel, és örömmel tanulják az angol nyelvet rengeteg más foglalkozáson kívül.

happy kids2

Fontosnak tartjuk a rendszeres sportot, az ének-zene fejlesztést, illetve a kézimunka és vizuális nevelés foglalkozásokat
angol, illetve magyar nyelven egyaránt. Óvodánk 20 éve működik, és idén, szeptember 1-én megnyitotta kapuit testvéróvodánk a Rózsadombon. Szeretettel várunk minden kisgyermeket óvodáinkba, ahol szakképzett óvónők, és anyanyelvi angol tanárok várják a kis jelentkezőket.

Elérhetőségeink:
Happy Kids House Üröm: 06-30-848-50-07
Happy Kids House Rózsadomb: 06-30-848-50-01
Facebook: https://www.facebook.com/happykidshouserozsadomb ; https://www.facebook.com/happyhouse.angolnyelvugyermekkozpont

 

 

 

 

Ez is tetszeni fog