Quantcast
Kezdőlap Aktuális Így mulatott Árpa Attila, Kiss Endi, Szabó Győző és gyermekeik Csizmással, a kandúrral

Így mulatott Árpa Attila, Kiss Endi, Szabó Győző és gyermekeik Csizmással, a kandúrral

pottyos

Remek hangulat, moziélmény és találkozás a szereplőkkel – A sztárok és gyermekeik kedd este együtt érkeztek a Minimaxra érkező DreamWorks-sorozatok premier előtti bemutatójára. Sőt, a DreamWorks stúdió egyik legnépszerűbb karakterével, Csizmással, a kandúrral nem csak a mozivásznon, de élőben is találkozhattak.

Árpa Attila színész és Kiss Endi, a Hooligans dobosa lányaikkal, Szabó Győző színész pedig kisfiával érkezett a Minimax premier előtti bemutatóra, melynek során a Csizmás, a kandúr kalandjai és az Éljen Julien király! sorozatokba nézhettek bele. A mozizás után együtt buliztak Csizmással, a kandúrral, valamint a Minimax csatorna kedvenc figuráival, Picicicával és Macikutyával is.

A premier előtti bemutató apropója az amerikai DreamWorks és a Minimax megállapodása nyomán a hazai gyerekcsatornára érkező több mint 700 epizódnyi, 350 órát is meghaladó DreamWorks-mesék indulása. Mindezek egytől egyig exkluzív televíziós premierek lesznek, amelyeket folyamatosan, november 11-től kezdve mutat be a Minimax.

A legnépszerűbb, és a Minimaxra elsőként érkező sorozatok közt lesznek olyan parádés animációs alkotások, mint az Éljen Julien király!, azaz önálló és szórakoztató sorozatban láthatjuk a Madagaszkár pingvinjeiből megismert Julien királyt; a Csizmás, a kandúr kalandjai, amely a 2011-es animációs film vadonatúj sorozatváltozata; és a Dinószakik. De a többi közt vadonatúj Barbie-meséket is kapnak a kis nézők és családjaik: több mint 20, egész estés alkotást kezd hamarosan vetíteni a csatorna. Ráadásul 2018. január 1-jével a Minimax 24 órás sugárzásra tér át, ami a nagyobb, iskoláskorú gyerekek számára jelent majd egy új alternatívát, hogy este nyolc óra után is a csatornával maradhassanak.

Ez is tetszeni fog