Quantcast
Kezdőlap Aktuális Ingyenes közösségi iroda várja a vállalkozó anyákat Budapesten

Ingyenes közösségi iroda várja a vállalkozó anyákat Budapesten

pottyos

A nemzetközi Clusterhaus proworking irodahálózat budapesti irodája a MOMents 365, vállalkozó anyákból álló közösség számára felajánlott egy saját, térítésmentesen igénybevehető közösségi irodát.A nemzetközi Clusterhaus proworking irodahálózat budapesti irodája a MOMents 365, vállalkozó anyákból álló közösség számára felajánlott egy saját, térítésmentesen igénybevehető közösségi irodát. Így azok a kezdeti fázisban lévő vállalkozások, amelyek költségvetésébe nem fér bele egy iroda bérlése és az anyukák így eddig főként otthonról dolgoztak, kávézókban tárgyaltak, most élhetnek az iroda adta nyugalommal és infrastruktúrával is. Az iroda egy igazi különlegesség, hiszen a MOMents közösség tagjai gyermekbarát irodát rendeztek be maguknak, játékokkal, könyvekkel, gyerekbútorokkal, így akár családias környezetben, kisgyermekeik társaságában is intézhetik a vállalkozásuk ügyeit.
Természetesen van lehetőség arra is, hogy egy anya gyermeke nélkül vegye igénybe az irodát és érkezehet akár tárgyalópartnere kisgyermekével együtt a megbeszélésre.

iroda
 
A budapesti Clusterhaus vezetője, Asztalos Dávid tapasztalt vállalkozóként és háromgyermekes családapaként tisztában van azzal, mit jelent gyerekek mellett, otthonról dolgozni, ezért kezdeményezte a nemzetközi hálózat nonprofit felajánlását a MOMents 365 közösség számára. “Ahogy a többi, nálunk már jelenlévő vállalkozásnak is, a gyermekes anyukáknak is próbálunk abban segíteni, hogy ha nincs is mögöttük nagy cég és legtöbbször egyedül dolgoznak, attól még tudnak professzionálisak lenni. Ehhez adunk mi eszközt, melynek nyilvánvalóan elsődleges közege a zárható iroda, de emellett fontos a tárgyalóhasználat, valamint a közösségi terek adta networking lehetősége is.” – mondta Asztalos Dávid.
 
A MOMents 365 közössége és a Clusterhaus iroda most új lehetőségként kitárja kapuit az új vállalkozó anyák befogadására. Az iroda használatának feltétele, hogy a vállalkozónő járuljon hozzá a MOMents 365 küldetéséhez. Ehhez egy pályázatban kell megírnia, hogy milyen személyes története van vállalkozásának, melyek a céljai és hogyan működteti azt. A mozgalom jelenlegi tagjai szívesen veszik az újonnan érkező vállalkozó anyáktól a közösség munkájához való hozzájárulást és az irodahasználatról szóló, személyes beszámolókat, hogy a továbbiakban is képesek legyenek motiválni egymást.
 
A pályázat részletei:
http://moments365.hu/hatter/jelentkezes-a-moments365-fotoprojektbe/
 
Képek az irodáról:
https://drive.google.com/open?id=0B-i-rXd0LlRCR0JFX0pDQkc2LW8
 
Kontakt:
Asztalos Dávid, Clusterhaus, +36 30 222 8620
Táncsics Judit, közösségi iroda felelős, MOMents 365, +36 20 440 8590
Szabó Ági, MOMents 365 ötletgazda, +36 30 394 7274

Ez is tetszeni fog