Quantcast
Kezdőlap Programajánló Ingyenesen megnézhető a Törpeszarvas, a zseniális kópé című bábelőadás online

Ingyenesen megnézhető a Törpeszarvas, a zseniális kópé című bábelőadás online

Pöttyöslabda

Gyereknapi ajándékként, ingyenes, on-demand tartalomként teszi közzé YouTube csatornáján a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekekért dolgozó Világszép Alapítvány a Törpeszarvas, a zseniális kópé című bábelőadást. Kancsil a törpeszarvas termetéből adódó hátrányos helyzetét végtelen leleményességgel és furfanggal kompenzálja, a dzsungelben való túlélés érdekében, melyet Karafiáth Orsolya és Nagy Zsolt narrációja tesz emlékezetessé.

A különleges rendezés Maróthy Anna Zorka nevét dicséri, aki a projektre összeállt stábbal teljes alkotói szabadságot kapott a megbízó Világszép Alapítványtól, hogy bábszínre vigye a mesemondás programjuk szakmai vezetője, Zalka Csenge Virág második mesegyűjteményét, a Törpeszarvas és a déli álom néhány történetét.

A Világszép Alapítvány 10 éve olyan gyermekekért dolgozik, akiket kiemeltek saját családjukból, így gyermekotthonokban, nevelőszülőknél nevelkednek. Munkatársaik és önkénteseik óvodás kortól egész a felnőtt élet kezdetéig kísérik a gyerekeket, állandóságot biztosítva ezzel számukra. Az esti mesélésektől a nyári táborokon át az egyéni mentorprogramig azt mutatják meg a gyerekeknek, hogy a világ számukra is lehet szép és lehetőségekkel teli.

A premier itt lesz elérhető:
https://fb.me/e/1PmfmpIFj

Bővebb információ a törpeszarvas mesékről:
https://vilagszepalapitvany.hu/torpeszarvas/

Ez is tetszeni fog