Quantcast
Kezdőlap Aktuális Két országos premierrel indul a nyár a Boomerangon!

Két országos premierrel indul a nyár a Boomerangon!

pottyos

A februárban megújult és új arculatot kapott Boomerang gyerekcsatorna idén négy új sorozatot és számos új évadot, júniusban pedig két újabb országos premierű sikersorozatot mutat be hazai közönségnek.

A februárban megújult és új arculatot kapott Boomerang gyerekcsatorna idén négy új sorozatot és számos új évadot, júniusban pedig két újabb országos premierű sikersorozatot mutat be hazai közönségnek.

uhu

Uhu és pajtásai
Uhu, akinek rózsaszín teste a lába fölött lebeg, valószínűleg a világ legboldogtalanabb jószága. Csupán arra vágyik, hogy békén hagyják. Szeretne békésen üldögélni a fán, és várni, hogy arra tévedjen egy jó zamatos hernyó. Mást tulajdonképpen nem szívesen csinál. Nincs azonban szerencséje, ugyanis az erdőben, ahol él, valami mindig közbejön. A környék tele van izgága állatokkal, akik folyamatosan bajba sodorják és idegesítik.
Ott van például a parancsolgató Béka, aki mindent és mindenkit irányítani akar, aztán a kedves, kicsit butácska, ám nagyon is ragaszkodó Birka, valamint a folyton barkácsoló Botsáska, aki mindenáron a közösség szolgálatába akarja állítani „zsenialitását”, végül pedig az ábrándozó és kissé dilis Denevér.
A fancia Studio Hari által készített sorozat 2015-ben elnyerte a velencei Cartoons on the Bay díjat a Legjobb, gyerekeknek szóló tévésorozat kategóriában, illetve a rangos Pulcinella –díjat is besöpörte.
Az Uhu és pajtásai június 22-től hétköznap 16.20-kor a Boomerangon.

mrbean
Mr. Bean
Mr. Beant senkinek sem kell bemutatni. A Rowan Atkinson alakította Mr. Bean 1979-ben indult világhódító útjára, 2002-ben pedig megszületett az első, animációs feldolgozás.
A világ egyik legmókásabb embere Teddy nevű plüssmackójával éli életét egy morcos, idős hölgy albérlőjeként. Mr. Bean a leghétköznapibbnak tűnő problémákból is még nagyobb galibát csinál, ám mindet olyan leleményességgel oldja meg, ami az átlagembernek eszébe sem jutna.
Külön érdekessége a sorozat magyar vonatkozása: A brit Tiger Aspect Productions, a Richard Purdum Productions és a magyar Varga Stúdió által közösen készített rajzfilmsorozatot 2002-ben mutatták be a nagyközönségnek. A széria 104 darab 11 perces epizódot ért meg 2004-ig. Tíz év után, 2014-ben bejelentették, hogy folytatódik a sorozat további 52, Magyarországon még sosem látott, immár nagy felbontásban készült résszel.
Az új epizódokat a Boomerang mutatja be országos premierként, az első részek június 1-től hétköznap 16.50-kor láthatóak.

A BOOMERANG EMEA:
A Boomerang 24 órás digitális, kábelen és műholdon elérhető gyermekcsatorna, amely a legjobb klasszikus és modern gyereksorozatokat sugározza. A Boomerang első számú célcsoportja 4-7 éves gyerekek, valamint családok, olyan közkedvelt sorozatokkal kínálatában, mint a Tom és Jerry, a Bolondos Dallamok és a Scooby-Doo, a Robin Hood, a Mr. Bean, a Dzsungelriportok, a Gógyi felügyelő. A Boomerang elérhető Európa-, Afrika –szerte, a Közel-Keleten, 56 ország 13 nyelvén, 48 millió háztartásban. A csatornát a különböző földrészek és országok helyi igényeihez igazodva, rugalmas programkínálat jellemzi. A Boomerang a Time Warner tulajdonában lévő Turner Broadcasting System, Inc. (TBS) leányvállalata, a Turner Broadcasting System International, Inc. csatornája.

Ez is tetszeni fog