Quantcast
Kezdőlap Aktuális KIDSOASIS- LEGYÉL TE IS GYEREKSZÁLLODAIGAZGATÓ!

KIDSOASIS- LEGYÉL TE IS GYEREKSZÁLLODAIGAZGATÓ!

pottyos

KÓSTOLJ BELE A SZÁLLODÁK VILÁGÁBA DE NE CSAK VENDÉGKÉNT!

A KidsOasis egész évben meglepetéseket tartogat a család minden tagja számára! Tavaly sikerrel bonyolította le első nagyszabású kampányát, az Álom-másodállást, melynek során családok tesztelték a minősített családbarát szálláshelyeket, vezettek tapasztalatairól blogot, készítettek videót. A KidsOasis idei első nagy kampányában elsősorban a gyermekeket szólítja meg.

szallodaigazgato

A szülő akkor érzi jól magát a szállodában, ha a gyermeke jól érzi magát. De mitől is érzi magát jól a gyermek? Legyél Te is gyerekszállodaigazgató kampányban kérdezzük meg őket! És ne csak kérdezzük meg, hanem vezessük is be őket a kulisszák mögé, mutassunk meg egy családbarát szállodát a színfalak mögül is egy kicsit, vagyis

GYERMEKNAPKOR IGAZGASSA MIND A 10 MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLODÁT GYEREKSZÁLLODAIGAZGATÓ!

A Játék lényege
A gyerekek szeretik azt játszani, hogy felnőttek. Mi lenne, ha kipróbálhatnák magukat élesben is?
A KidsOasis pályázatot hirdet meg „Legyél Te is gyerekszállodaigazgató ” címmel a 6-14 éves korosztály körében. Pályázni egy videó elkészítésével lehet, melyben a gyermek bemutatja, vagy elmondja, hogy szerinte milyen egy gyerekbarát szálloda, mit csinálna, ha ő lenne az igazgató.
A pályázat nyertesei belekóstolhatnak a szállodák világába, nem is akárhogy! Mind a 10 nyertes elutazhat családjával és eltöltheti a gyereknapi hétvégét egy-egy minősített családbarát szálláshelyen, ahol ők lesznek a gyerek szállodaigazgatók. Betekinthetnek a kulisszák mögé, leellenőrizhetik a szobákat, bejárhatják a recepciót, a séffel közösen összeállíthatják a menüt, kiválaszthatják, hogy mi legyen a gyereknapi program.

A pályázatokra a közönség fog szavazni, majd a 20 legtöbb szavazatot gyűjtő pályázó közül a 4 tagú zsűri választja ki a 10 szerencsés nyertest.
Szavazni is érdemes, mert a szavazók között egy belföldi, 2 felnőtt + 2 gyerekre szóló wellness hétvége kerül kisorsolásra!

Jelentkezni március 15-től a http://kidsoasis.hu/gyereknap oldalon lehet, szavazatokat pedig március 22-től kezdhetik gyűjteni a szállodaigazgató jelöltek.

A KidsOasis célja a játékfelhívással, hogy megkérdezze a gyerekeket is, akikért a családbarát szálláshelyek elsősorban dolgoznak, hogy nekik mi a fontos egy szálláshelyen, illetve rávilágítson arra, hogy mennyivel más olyan szálláshelyen pihenni, ahol a család minden tagjára gondolnak!

A pályázat fő dátumai:
Pályázat indítása 2016. március 15.
Jelentkezés 2016. március 15 – 2016. május 6.
Szavazás 2016. március 22 – 2016. május 8.
1. körös eredményhirdetés 2016. május 9.
Szavazók közti sorsolás eredményhirdetés 2016. május 9.
Zsűrizés 2016. május 9 – 2016. május 15.
Végső eredményhirdetés 2016. május 16.
Szállodaigazgató igazgat a szállodákban 2016 május 27 – május 29.

HÁTTÉRANYAG a KidsOasis-ról

Az új hazai minősítési rendszer, a KidsOasis elsődleges célja garantálni a szülők számára az adott szálláshely családbarát szolgáltatásainak minőségi színvonalát. Egy családbarát szálláshelynek felszereltségben, programokban, személyzetben is fel kell készülnie a családok igényeire. Dinohusi, etetőszék és gyerekágy nem elegendő a családbarát címkéhez!

A csatlakozni kívánó szálláshelyeket nem önbevallás, hanem egy átfogó – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján, audit után vesszük fel a családbarát szálláshelyek rendszerébe.

Portálunkon a szálláshelyeket a családok szempontjából mutatjuk be, minősített szálláshelyek családi csomagajánlatai online foglalhatók, családi utazási blogunkban tippeket, tanácsokat adunk a családi utazásokhoz, értesülhettek a minősített szállodák újdonságairól, programjairól.
A CSALÁDot tartjuk mindannyian a legfontosabb értéknek, egy családi utazás minden családtag részére ÉLMÉNY kell, hogy legyen, a VENDÉGLÁTÁS alapismérvei pedig véleményünk szerint a TÖRŐDÉS, GONDOSKODÁS, ODAFIGYELÉS, a gyermekkel utazók ennél is többet várnak:

OTTHONI KÉNYELEM A BABÁKNAK
KALAND ÉS JÁTÉK A NAGYOBBAKNAK
PIHENÉS ÉS FELTÖLTŐDÉS A SZÜLŐKNEK
KÜLÖNLEGES TÖRŐDÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

Bővebb információ és sajtókapcsolat:
http://kidsoasis.hu/gyereknap/
Email: info@kidsoasis.hu

 

Ez is tetszeni fog