Quantcast
Kezdőlap Aktuális Műanyag cumisüveg vs. üveg cumisüveg

Műanyag cumisüveg vs. üveg cumisüveg

pottyos

Egyre többen váltanak üvegből készült cumisüvegre, miután felmerült, hogy a műanyagból esetleg káros anyagok juthatnak a gyerekek szervezetébe.

Egyre többen váltanak üvegből készült cumisüvegre, miután felmerült, hogy a műanyagból esetleg káros anyagok juthatnak a gyerekek szervezetébe.

cumisuveg 01

Az üveg sokkal szilárdabb, keményebb anyag, és nem jutnak vele olyan káros anyagok a gyerek szervezetébe, amelyek a műanyag cumisüvegből esetleg kiválhatnak hő hatására. Azonban sokkal drágább is.

Egy házaspár, Laura és Sebastian Belmar úgy döntött, ők mindenképp szeretnének felhagyni a műanyag használatával, de drágának találták a kínálatot. Ezért maguk késztítettek egyedi cumisüveget.

A projektre a Kickstarteren kezdtek pénzt gyűjteni, és elég jól állnak. Nem is csoda, hiszen termékük hőálló, könnyű tisztítani, megfizethető, fenntartható és a babák kezére esik.

cumisuveg 02

Mivel hőálló, tejet is tárolhatsz benne, amit evés előtt megmelegítesz. Lezárható, így útra is magaddal viheted. Ahogy a leírásban olvashatjuk, az üvegből nem szivárog a folyadék, és nem nyel buborékot a gyerek, hiszen gyakorló szülőként a legpraktikusabb dolgokat tartották szem előtt az üveg kialakításánál.

Az üveg akkor sem válik haszontalanná, ha a baba már nem cumisüvegből eszik. Később is kiválóan használható pl. lekvár tárolására.

cumisuveg 03

Nézd meg a projektet a Kickstarteren itt.

Forrás: smartparenting.com

Ez is tetszeni fog