Quantcast
Kezdőlap Aktuális Nadrágok szabadságra szabva

Nadrágok szabadságra szabva

Pöttyöslabda

4+1 indok, amiért érdemes Aladdin nadrágot venned erre a nyárra!

Évekkel (talán 10 évvel?) ezelőtt kaptam egy nadrágot a legjobb barátnőmtől, aki Indonéziából hozta nekem ezt a remek meglepetést. Kellemes nyári viselet, a szél könnyedén jár át az egyáltalán nem áttetsző anyagon, a dereka szabadon szabható – madzaggal köthetem meg – és egyetlen méretet lehet belőle kapni. Sokáig kutattam a boltokat itthon is, de nem akadtam még csak hasonlóra sem. MOSTANÁIG!

A kismamák álma

Az első gondolatom a Spiri Shop Aladdin nadrágja láttán az volt, hogy miért nem három évvel ezelőtt találtam rá?! Terhesség alatt kiváló viselet lett volna a nyár folyamán, és biztosan minimum 3-at is betáraztam volna belőle, hiszen gyönyörű színekben kapható (és a kismama nadrágok árának töredékébe kerül csupán)!
A gumírozott derék garantáltan elég bő minden pocak számára, és még a hastartó pánt is kényelmesen és láthatatlanul elfér alatta! A szél kellemesen lengedezik át a vékony anyagon, így a nagy hőségben is megfelelő viselet mindenki számára.

Jógához vagy csak rohangáláshoz

Jómagam nem vagyok valami nagy jógás, de ha az lennék, biztosan ilyen nadrágot választanék az edzésekhez. Nem mindenki szereti a nagyon passzos darabokat, így kiváló opció lehet azoknak, akik a szabadban is szívesen űznék ezt a sportot.

Nekem a „mit vegyek fel erre a 3 percre amíg leugrok?” kérdést oldotta meg kiválóan. Ha lemegyek a kutyát megsétáltatni, vagy elfogyott a tej a hűtőből, csak belebújok, felhúzom a szandálomat és már megyek is. Nem kell hozzá tökéletesen borotvált láb (aminek általában híján vagyok), és a szűk farmerba, vagy a tikkasztó melegítőnadrágba sem kell beleerőszakolni az izzadt combokat. Tudom, hogy erre találták ki a leggingset, de én nem szívesen rohangálok benne emberek előtt. Higgyétek el, hogy joggal!

Házimunkához, és a „jött a futár!” – pillanatokhoz

Tegye fel a kezét az, akivel még nem esett meg, hogy panelban ilyen rekkenő hőségben nem egy szál bugyiban és melltartóban flangált volna. No és biztos, hogy ilyenkor jön a futár, csönget a szomszéd, vagy érkezik hivatalos levél. Miután beengedem a delikvenst a kapun, rendszerint föl-alá rohangálok, hogy „Úristen, mit vegyek fel, mit vegyek fel?” Most ez a problémám is megoldódott. Belepattanok a gatyóba, fölülre rántok egy trikót és már nyitom is bájos mosollyal az ajtót. A futárt persze nem engedem be, mert elájulna a kupi láttán. Utána pedig folytatom a munkát a nadrágban, mert szinte észre sem veszem, hogy rajtam van.

Óriási méret, több funkció, picike hely

Amikor nyaraláshoz csomagolunk, a nadrágok rendszerint nagy helyet képesek elfoglalni a bőröndben. Mert persze hosszú nadrágot vinni KELL, hiszen sose lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükség. Ez a gatyó egy trikónyi helyet igényel csupán, és amilyen pici, annyira nagy – ugye értitek? Amikor először fölvettem, a férjem csak ennyit mondott: „Nem nagy ez egy kicsit?” – felhúztam a szemöldökömet, és nem is válaszoltam neki. Mit ért ő ehhez, ugyebár. Szóval de, nagy, és így tökéletes. Egy méret kapható belőle, és ha nem vagy tényleg szuper magas, vagy extrém mód túlsúlyos, akkor biztosan Rád is jó lesz! Ami ezt a nadrágot még tökéletesebbé teszi, az az, hogy a bordázott gumírozott részt mell fölé tudod húzni, és az ott található pántot a nyakadba kötve – Voilá! máris kaptál egy overált!

+1 funkció

Takaró. Lázas kisfiamnak kerestem itthon valamilyen anyagot, ami a tikkasztó hőségben nem tartja bent a meleget, de nem engedi a gyereket megfázni sem. A textilpelenka már kicsi neki, az ágynemű huzat nagy, nehéz és meleg ilyen esetekre. Kétségbeesve néztem körbe a lakásban, amikor megpillantottam a nadrágot. Nem is kellett sokat gondolkodnom, szépen ráterítettem, és szuperül funkcionált új szerepében is.
Egy szó, mint száz, mindenkinek csak ajánlani tudom a nadrágot. Gyönyörű anyagok közül válogathattok, és garantáltan elgondolkodtok azon, hogy beszerezzetek még egyet belőle… Vagy kettőt. Próbáljátok ki, megéri!

Ez is tetszeni fog